Husum har store problemer i KS, men er til gengæld på vej mod Europa

FODBOLD: Ligesom man gik og fattede håb til, at de blåhvide alligevel ville klare skærene i Københavnsserien, så er der igen kommet mudder i maskineriet. I sidste uge blev det til nederlag mod topholdet KB, og lørdag eftermiddag fulgte så endnu et på Østerbro mod Skjold, som vandt med 2-0. Begge mål scoret før pausen. Det efterlader Husum på en sikker sidsteplads i rækken, og når man ser på de kampe, som venter, skal man nok ikke sætte næsen op efter for meget.

På fredag aften den 12. maj kl. 18.30 for Husum besøg af rækkens nummer 2 Union i et halvvejs lokalopgør, og den opgave bliver svær. Ikke mindst når man har tabt de to sidste kampe og rent mentalt ikke er helt oppe at køre. Men vi kan kun anbefale de lokale fodboldinteresserede at tage over i Husumparken, hvor der som altid er lagt op til fest og underholdende fodbold.

På vej mod Europa !

Her scorer Husum til stor fortrydelse for hjemmeholdet. (Foto: Christian Christensen)

Vi skal dog lige have med, at Husum trods skuffelsen mod Skjold er på vej mod Europa efter pokalsejren forleden over KFB på Kløvermarken. Her vandt Husum med 4-3, og det betyder avancement til næste runde.

Glæde over Husums scoring som førte til sejren på 4-3 ude mod KFB. (Foto: Christian Christensen)