Dramaet om Mosen sluttede uafgjort 1-1 i hektisk og intenst kamp

FODBOLD: Man sad langsomt og blev mere og mere urolig i takt med at panderynkerne blev dybere og dybere. I den yderst vigtige kamp på Tingbjerg Ground torsdag eftermiddag mod lokalrivalerne fra AB, var Brønshøj nemlig bagud 0-1 og havde netop fået en mand vist ud. På det tidspunkt manglede der godt et kvarter af kampen. Men heldigvis lykkedes det at udligne blot seks minutter før ordinær spilletids ophør – og igen med “Brønshøjs bedste ven” Oke Akpoveta som målscorer ! Således sluttede braget uafgjort 1-1, og selvom det ikke var optimalt for BB, så var det ene point alligevel utrolig vigtigt, eftersom det nu er anden kamp i træk uden nederlag – og holdet dermed kan tage til Herfølge 2. påskedag med oprejst pande.

IMG_1802

Brønshøj presser på foran AB’s mål i kampens hektiske sidste minutter, og det var under dette angreb udligningen faldt

AB kom ellers foran på et tilfældigt mål efter bare et par minutter af kampen, og det slog naturligvis rytmen i stykker hos de sort/gule. Gæsterne virkede farligere og mere pågående, men det kunne også skyldes den kraftige vind, de havde i ryggen i første halvleg. BB havde et superforsøg på indersiden af stolpen, men ind ville bolden ikke. Typisk et bundholds lod ! Mod slutningen af halvlegen blev Nicklas Dannevang skadet, og det så unægtelig ud som om, han ikke ville komme ud efter pausen, da Brønshøj målet stod tomt, mens dommeren og begge hold var klar til de sidste 45 minutter. Så endelig kunne man ånde lettet op. Dannevang kom humpende tilbage i målet, og anden halvleg kunne omsider gå i gang.

På tidspunkter i kampen var det en rodet forestilling fra begge sider, men man fornemmede  mod slutningen, at BB var tættere på at score end gæsterne. Der blev gået til stålet. Her skal lyde stor ros til énmandshæren Oke Akpoveta, som sled og slæbte i front. For pokker var er han dog blevet en værdifuld spiller for BB.

IMG_1804

Oke Akpoveta har udlignet for Brønshøj til 1-1 – og de højere magter får lige en stor tak

Så kom den dramatiske situation efter 73 minutter, hvor Mads Gabel blev udvist, mens to AB’ere fik gult. Om det var helt rimeligt, kan nok diskuteres, men nu var BB så pludselig en mand i undertal. Det satte imidlertid en trodsbølge gennem spillerne, temperamentet og adrenalinen fik et ekstra boost, og så blev AB faktisk presset i det sidste kvarter. Det gav lykkeligvis bonus efter cirka 84 minutter, da det lykkedes for Akpoveta at sende bolden i mål efter klumpspil. Minutterne efter havde han en mega chance for at score yderligere, men hans velplacerede skud fik AB’s målmand fingrede på til hjørne.

IMG_1800

Her ryger Mads Gabel ud efter den dramatiske situation, hvor to AB’ere fik advarsler ..

Mere skete der ikke. Uafgjort 1-1 – og dermed må håneretten deles i Mosen. For BB var det yderst uheldigt, at man fik Gabel udvist. Han havde forinden vist gode takter med pågående og energisk spil. Det betyder, at han nu må stå over mod HB Køge i Herfølge på mandag.                                                                                                                                                                                                                            -ny.

2700-netavisen havde to folk på opgaven torsdag eftermiddag, da “Slaget om Mosen” skulle afvikles.

Det mener 2700-netavisens Christian Haslund om kampen mod AB:

Hvepsenes 10 mand tættest på sejren

Der var dømt lokalderby i Tingbjerg i dag, da AB kom på besøg, og det gik ikke stille for sig. 5 gule kort og et rødt samt 2 mål blev det til i kampen, som Brønshøj var tættest på at vinde.

AB kom bedst ud til kampen, og inden der var spillet 3 minutter, havde de bragt sig foran. Et indlæg blev slået ind i feltet, hvor en AB-spiller får headet mod mål. Bolden ser ud til at være på vej forbi, men Nichlas Rohde kom på tværs sender den i mål. 1-0 til gæsterne.

AB sad solidt på kampen de første 10 minutter, men Brønshøj fik ædt sig mere og mere ind i kampen, da de grønne ugler trak sig tilbage efter scoringen, og hvepsene kom frem til flere gode muligheder.

Et kvarter inde i kampen opstod Brønshøjs første chance, da Mads Nielsen fik forlænget et indkast. Granskov fik afsluttet mod mål, men Jannich Storch fik pareret til hjørne.

Men Brønshøj nærmede sig udligningen, og godt 8 minutter før pausefløjt var heldet med AB. Et fladt indlæg blev slået ind i feltet, og efter lidt klumpspil blev bolden sparket ind på Gabels fod, hvorefter den ramte stolpen og sprang ud i spil. 4 minutter senere sendte Fredsted et hårdt indlæg ind i feltet, hvor Akpoveta dukkede op ved forreste stolpe, men hovedstødet røg over mål.

I 2. halvleg satte Brønshøj sig på spillet, mens AB ikke havde meget at byde ind med. På trods af spilovertaget havde hvepsene imidlertid svært ved at skabe chancer den første halve time af halvlegen, men et rødt kort satte gang i hjemmeholdet.

Det røde kort kom, da der manglede lidt over kvarter. En nærkamp ved baglinjen endte med en del skubberi og skærmydsler, og efter en samtale mellem dommeren og linjedommeren, blev der uddelt et gult kort til både Aleksandar Lazarevic og AB’s Nicolai Høgh samt et rødt kort til anfører Mads Gabel.

Det var AB’s Nicolai Høgh, der fik et gult og Brønshøjs Aleksandar Lazarevic. Utrolig nok slap Kristian Uth, som skubbede Gabel omkuld for rødt kort, og AB’s målmand kunne også have fået sit anden gule kort, og dermed rødt.

Det var dog ikke til at se, at AB var en mand i overtal, og 5 minutter efter udvisningen var det tæt på at Akpoveta fik udlignet, da Lazarevic fra baglinjen sendte bolden skråt tilbage, men nigerianeren måtte se sit forsøge stryge lige forbi den ene opstander.

6 minutter før tid kom forløsningen for spillerne og tilskuerne, da en nedfaldsbold, efter et hjørnespark, endte hos Akpoveta, som resolut sparkede bolden i kassen. 1-1!

Brønshøj var også tæt på at tage sejren, da de indenfor de sidste par minutter af kampen, fik to gode muligheder. Først var Akpoveta tæt på og kort efter måtte Jannich Storch ud i fuld længde for at forhindre en Brønshøj-scoring.

Det hele sluttede derfor 1-1, og selvom det ville have lunet med 3 point, så sikrede det ene point, at de stadig holder snor i AB.

Næste kamp er allerede på mandag, 2. påskedag, den 6. april kl. 15 i Herfølge mod HB Køge.