E-Cigaretmanden fra Brønshøj flytter teltpælene til Skotland

IMG_0437

                Et stort smil fik alle af Thomas Gollander, når de trådte ind i butikken på Frederikssundsvej

Vi skrev om Thomas Gollander første gang i slutningen af 2013, selvom han allerede 2. august samme år åbnede sin E-Cigaret butik M Vapers på Frederikssundsvej 181 i Brønshøj.

I den tid han havde sin butik i bydelen, var han en god støtte for Brønshøjs divisionshold, som han i et par sæsoner sponsorerede med en kamptrøje, ligesom han var at finde i klubbens kamp program. Derudover havde han flere aktiviteter på Tingbjerg Ground i forbindelse med BB’s hjemmekampe. Og så var han naturligvis fast gæst til disse. Vor lokale Handelsforening HBH havde også glæde af hans medlemskab.

                                                 E-cigaret

                                               Fast mand på tribunen til Brønshøjs hjemmekampe

Men sidste år besluttede vi os for at sælge butikken, selvom det var svært – Vi handlede jo udelukkende med kvalitetsprodukter, som vi importerede fra England, og det bevirkede, at prisen godt nok var  lidt dyrere, men vi kunne til gengæld stå inde for dem, fortæller Thomas Gollander til netavisen, da vi fik en snak med ham forleden. Årsagen til mødet var imidlertid en helt anden. Sammen med fru Pernille flytter han nemlig til Skotland, for at slå sig ned dér.

– Vi har altid haft en drøm om at flytte til det skotske og så drive en Bed & Breakfast. Det kan lade sig gøre nu, og vi glæder os til at rykke teltpælene op og kaste os ud i det, slutter Thomas Gollander.

                 meadhon-house[1]

Her kommer Thomas og Pernille Gollander til at residere og køre deres Bed & Breakfast forretning i fremtiden. Stedet ligger en god times kørsel fra Edinburgh.