Efter ny flot sejr skal vi nu være på pinebænken indtil næste lørdag

FODBOLD: Vi har lettet på hatten mange gange overfor Brønshøjs spillere, og nu gør vi det igen. For tredje gang i træk præsterede de sort/gule nemlig at vinde deres vigtige opgør i 2. division, hvilket betyder, at de nu ligger placeret på en tredjeplads i rækken og med store chancer for at rykke videre til det spændende oprykningsspil i foråret. Men BB har den på papiret sværeste opgave i sidste spillerunde ude mod et af de hold, som har sikret sig adgang til oprykningsspillet i foråret, Hvidovre. Nærmeste konkurrenter Frem får besøg af HIK og B.93 skal til Fredensborg. Det må simpelthen ikke glippe for de sort/gule, når de nu ligger så godt placeret. Men et nederlag i Hvidovre samtidig med sejre til de to andre kandidater kan ødelægge det hele. Puuuh ha – det bliver en lang uge. Christian Haslund var på Tingbjerg Ground, hvor han overværede BB’s sikre sejr.

Tre i træk

Tekst og foto: Christian Haslund

Brønshøj fik i dag deres tredje sejr i træk, da de fik revanche over Fredensborg med en 3-0 sejr. Alle tre mål kom i første halvleg. Christoffer Boateng scorede et enkelt, mens topscorer Patrick Naundrup stod for to mål.

14859937_1138731516174812_4519956951190842308_o

Slutresultatet 3-0 betyder, at alle BB’ere går en nervepirrende uge i møde

Med sejren er BB i førersædet med hensyn til en plads i oprykningsspillet, men det bliver spændende i den sidste runde, hvor turen går til Hvidovre.

Brønshøj havde inden dagens opgør scoret kampens første mål hele ni gange, og efter bare seks minutters spil skulle det blive til 10. gang. En høj bold blev sendt frem mod Boateng, og kantspilleren tog flot bolden videre med brystet, inden han bankede den ind bag Jesper Christensen. 1-0 til Brønshøj.

Efter at have startet som lyn og torden sænkede Brønshøj tempoet. Dette gav en del Fredensborg-indlæg, men gang på gang fik hvepsene afvist. I den modsatte ende var hjemmeholdet ikke meget farligere, udover et par skud udefra fra både Oskar Tranberg og Boateng.

14882409_1138731089508188_7589229808773184483_o

Naundrup har endelig fået gang i scoringerne

Herefter skete der ikke meget i kampen, men pludselig fik Naundrup raget bolden til sig foran en Fredensborg-spiller og befandt sig helt alene med Jesper Christensen. Her var Brønshøj-angriberen iskold og sendte bolden mellem benene på målmanden og ind i netmaskerne. 2-0 til Brønshøj.

Hvepsene fortsatte med at forsøge sig udefra, dog uden held. Men i 1. halvlegs overtid satte Nico Jørgensen sin direkte modstander og spillede skråt tilbage til Tranberg. Han huggede på mål første gang og inde omkring det lille felt, fik Naundrup rettet bolden af og i mål. Dermed kunne Brønshøj gå til pausen med en 3-0 føring.

I 2. halvleg var det Fredensborg, der havde vinden i ryggen, og efter at have haft stort set ingen chancer i 1. halvleg begyndte gæsterne at komme frem til muligheder. De største af dem kom efter en times spil. Her var der tale om et sandt skydetelt, da det blev til fire afslutninger indenfor ti sekunder. Men alle fire blev misbrugt.

14633300_1138731909508106_7137308331746307526_o

Der er grund til jubel efter tredje sejr i træk

Brønshøj skulle ikke noget i 2. halvleg og spillede bolden stille og roligt rundt, og efter tre minutters overtid fløjtede dommeren kampen af, og spillerne kunne juble sammen med fansene og fejre de tre point.

Da det var tredje sejr i træk skulle fiduspokalen uddeles, og den gik til hvepsenes forsvarsklippe Jeffrey Ofori.

Sidste kamp i efterårets grundspil finder sted på lørdag den 5. november kl. 14, hvor turen går til Hvidovre. Her kan hvepsene selv afgøre deres skæbne og med en sejr vil de være helt sikre på oprykningsspillet.

Kampfacts:

Brønshøj – Fredensborg 3-0 (3-0)

Opstilling – Brønshøj: Johan Gårdsvoll – Daniel Anusic, Jamil Fearrington, Jeffrey Ofori, Simon Sharif – Lars Emil Juel Andersen, Morten Levinsen – Christoffer Boateng (69. Jonas Skovengaard), Oskar Tranberg, Nico Jørgensen (65. Sian Hansen) – Patrick Naundrup (85. Younes Nielsen)

Opstilling – Fredensborg: Jesper Christensen – Mads Brøndberg (46. Mathias Olesen), Oliver Hansen, Casper Abildgaard, Kenneth Thinter – Tobias Toftesgaard, Michael Gorm Nielsen, Kasper Antonsen (61. Faruk Göthe), Zakaria El-Ouaz (71. Joakim Dam) – Austin Smith, Nicklas Skou

Mål: 1-0: Christoffer Boateng (6) 2-0: Patrick Naundrup (33) 3-0: Patrick Naundrup (45)

Advarsler Brønshøj: Christoffer Boateng (54) Fredensborg: Mathias Olesen (63)