Efter vellykket start - der bliver mere banko i Brønshøj ..

Hvepse-supporterne var godt nok spændte på debuten som banko arrangører i torsdags, men lad os slå fast med det samme, det blev succes med en lovende tilslutning. Banko aftenen i BB’s klubhus ved Tingbjerg Ground var både livlig og hyggelig, og alt gik, som det skulle.

– Taget i betragtning af, at det var første gang vi holdt det, så er jeg meget tilfreds, sagde en glad Christian Haslund, som stod for arrangementet.

Som opråber havde man ”hyret” en mand, der var vant til at bruge stemmebåndet på stadion, når Brønshøj spiller –  nemlig Supporternes formand, Steen Jørgensen, og også han fik en lovende debut.

– Vi var glade for, at formand Steen Jørgensen kunne stille op. Hans stemme har vi jo hørt utallige gange på Tingbjerg Ground og mente derfor, at den også kunne bruges til noget fornuftigt, fortsætter Christian med et glimt i øjet.

Bankospillet strakte sig over 10 spil, hvor der var mulighed for at vinde fine præmier i form af chokolade, vin eller kød. Præmierne var hentet hos den lokale købmand Bent Kristensen, Spar Supermarked på Ruten 14 i Brønshøj.

– Bent havde sørget for nogle gode præmier til vores banko-spil, og de heldige, der løb med en præmie eller flere, virkede også tilfredse, fortsætter Christian.

Og naturligvis skal succesen med det første bankospil følges op. Så derfor er der allerede planlagt et nyt bankospil, torsdag den 4. maj kl. 19 samme sted – i klubhuset på Ruten 2 i Brønshøj.

– Vi var glade for alle de mennesker, som var med til at gøre aftenen god og hyggelig. Samtidig var det også rart at se nogle nye ansigter i klubhuset, siger Christian Haslund og slutter – vi håber, at vi har skabt et godt indtryk af klubben og bankospillet, så alle kommer igen. Men vi har selvfølgelig plads til mange flere, som har lyst til at tilbringe et par timer i godt selskab.