En artikel i netavisen har foreløbig gjort underværker !

vaske2

Onsdag den 10. februar kl. 18.35 blev artiklen om “Vandalernes terror i Brønshøj” lagt på 2700-netavisen, og samme aften havde over 3000 været inde og læse. Vi var blevet kontaktet af lokale læsere, som bad os kigge på problemet, og det gjorde vi så omgående. Heldigvis læste andre medier læste tilsyneladende med, for pludselig eksploderede historien med et brag.

Siden er hele Danmark blevet bekendt med de store problemer i bydelen, og det ser foreløbig ud til, at det har hjulpet. I hvert fald lidt. For eksempel var politiet forbi Døgn Netto lørdag aften ved 20-tiden for lige at se, om alt stod vel til.

At det så burde være sket lang tid før, nytter ikke noget at spekulere over nu. Vigtigst er, at man omsider er vågnet op til dåd.

Men for Vaskeriet på hjørnet af Frederikssundsvej/Hirsevej er løbet tilsyneladende kørt. Ejeren har opgivet at åbne det igen. Både fordi der blev ødelagt så meget, at det ikke betale sig at rekonstruere det men også af frygt for, at det skal få samme tur en gang til.

                                            ivask

                                               Blandt andet dette syn mødte ejeren efter massakren

Dybt sørgeligt at en ellers rentabel forretning skal slutte på den måde. Også synd for de kunder som benyttede vaskeriet. Nu sættes det til salg.