Kønt var det ikke, da Brønshøj styrtdykkede i Nykøbing og tabte med hele 6-2 ..

FODBOLD: Så kom vi ned på jorden igen. Efter en fantastisk flot start på foråret blev BB søndag eftermiddag besejret med hele 6-2 af Nykøbing FC i den falsterske hovedstad efter 2-1 ved pausen. Og efter den dukkert faldt pulsen igen. Nu havde vi ellers haft armene oppe i en skøn periode – men så fik vi da den oplevelse med.

På lørdag vil det virkelig vise sig, hvad der er i det BB-mandskab. Brabrand – som er en absolut vanskelig modstander og blandt favoritterne til at rykke op – kommer på besøg. Kan cheftræner Jesper Hansen få spillerne til at glemme det forsmædelige nederlag og banke selvtilliden tilbage og hævntørsten ind i drengene, så kan det godt gå hen og blive et interessant opgør på Tingbjerg Ground. Det vil i hvert fald vise, om BB hører til over eller under midten i oprykningsrækken. Christian Haslund var på plads i Nykøbing og vi bringer her hans betragtninger fra søndagens opgør.

Kollektivt kollaps på størrelse med Rundetårn

Tekst og foto: Christian Haslund

Der var simpelthen tale om en kollektiv off-day, da Brønshøj måtte rejse hjem fra Falster med et 2-6 nederlag til et uhyre effektivt Nykøbing FC-hold, og efter en god start på foråret kom Brønshøj godt og grundigt ned på jorden igen.

Hvepsene var ellers godt med efter 1. halvleg, hvor den kun stod 2-1 til værterne, men en meget skidt indsats i 2. halvleg gjorde det til en forfærdelig dag på Falster.

Nyk F3

Den tidligere Brønshøj-spiller Mads Ibenfeldt åbnede scoringen efter 14 minutter, da han dukkede op ved forreste stolpe på et hjørnespark. Her kunne han sparke bolden ind bag en chanceløs Kasper Vilfort. 1-0 til værterne.

10 minutter senere fik Nykøbing igen scoret efter et hjørnespark, da Malte Kiilerich ved bagerste stolpe ramte bolden uheldigt og lavede selvmål. Og det så lidt sort ud for Brønshøj.

Men efter godt 36 minutter bankede Andreas Granskov spændingen tilbage i kampen, da Thomas Villadsen kun kunne få fingrene på Oliver Fredsteds indlæg, og ved bagerste stolpe stod Granskov klar, og kunne score sit 4. mål i foråret.

Brønshøj havde store problemer med Nykøbings hjørnespark, og de fik den også i mål igen efter netop sådan et, men kort forinden havde dommer Yasin Seker fløjtet for frispark til hvepsene.

Reduceringsmålet gav Brønshøj troen og viljen på, at de kunne vende kampen, da de gik til pause, men bare 3 minutter inde i 2. halvleg blev man mindet om, at Nykøbing langt fra var færdige med at være farlige, da Kasper Jensen blev spillet helt fri, men hårdt presset sendte bolden lige over mål.

Minuttet efter var det Henningsens tur til at være tæt på, da han sled sig foran to Nykøbing FC-spillere, han måtte dog se sit lob gå over både målmand og mål.

Men 7 minutter inde i 2. halvleg fik Nykøbing igen bragt sig foran med 2 mål. Fredsted fik ellers blokeret det første forsøg, men returen røg lige ud til Nicolai Jessen, der sendte bolden over i det lange hjørne. Igen fik Brønshøj dog reduceret, da en bold endte hos Henningsen efter et langt Sebastian Lassen-indkast, og fra kanten af feltet klappede anføreren til bolden, og sendte den op i det ene målhjørne.

5 minutter senere var Fredsted tæt på at gøre det til 3-3, men venstrebackens knaldhårde skud sad lige på Thomas Villadsen, der dog nøjedes med at bokse bolden i stedet for at gribe den.

Godt halvvejs i 2. halvleg fik værterne endnu et hjørnesparksmål, da Kasper Jensen hoppede højst og kunne heade bolden i mål til stillingen 4-2. Men det skulle blive meget værre for Brønshøj, da det også blev både 5-2, ved Mikkel Dahl, og 6-2, ved anfører Lars Pleidrup,  efter at hjemmeholdet begge gange udspillede Brønshøj-forsvaret.

BB havde et par gode skud i kampens slutfase, men formåede ikke at pynte på resultatet.

Nyk F1

Der skal lyde en kæmperos til de medrejste fans, der aldrig gav op på tribunen, ligegyldig hvordan det gik på banen. Det var simpelthen en fornøjelse at høre og se jer kampen igennem.