En ganske unødvendig træningskamp mod FCK

FODBOLD: Træningskampen mandag eftermiddag mellem FCK – BB kunne på papiret virke fuldstændig lige gyldig. Hjemmeholdet proklamerede flot, at man stort set ikke stillede med mange navne fra førsteholdet, og til det kan vi så replicere, at det gjorde Brønshøj bestemt heller ikke. For at stille fuldt hold havde man fået hjælp af bl.a. Michael Jørgensen, som ellers slår sine folder i Næstved. Så lad os hellere kalde det for en reserveholdskamp med lettere forstærkninger. FCK vandt 4-1 efter at have ført 2-0 ved pausen. Et af målene i første halvleg var på straffe.

Andreas-Granskov_spiller-embed

Andreas Granskov var med i starten af kampen, men udgik med en mindre og ikke alvorlig skade.

Så til alle BB-tilhængere – hæng ikke med hovedet. Havde Brønshøj stillet med “superholdet”, var resultatet blevet anderledes. Og havde begge hold stillet i stærkeste opstilling, kunne det have været en interessant kamp. Men igen – hvorfor ? Så tæt på turneringsafslutningen er det da dumt at løbe den risiko, at nogen bliver skadet ..