En ny fantastisk præstation af de sort/gule, da topholdet Frem fik tæsk på Tingbjerg Ground

Brønshøj tog en særdeles vigtig sejr, da Frem blev besejret 2-0 i dagens lokalbrag. Begge mål kom efter situationer, hvor gæsternes målmand Simon Bloch ikke så for heldig ud. De blev scoret af Jonas Skovengaard, der scorede sit tredje mål i fire kampe, samt Sebastian Lassen, der lukkede og slukkede lokalbraget med sit 2-0 mål fem minutter før tid.

BB-Frem-11.05.16-Jubel-efter-2-0-maalet_fullarticle

Vild glæde, da 2-0 målet sendte Frem hjem med uforrettet sag fra Tingbjerg Ground

Tekst og foto: Christian Haslund

Det var en kamp, der blev overværet af 1.017 tilskuere, og hvor der blev gået til stålet med masser nærkampe overalt på banen, og dommer Benjamin Helm Svedborg måtte også finde det gule kort frem hele fem gange. Tre Brønshøj-spillere kommer også til at sidde ude med karantæne, når det gælder Marienlyst i næste uge.

Frem kom til kampens første afslutning efter otte minutters spil, men Valby-klubben måtte se en af sine egne redde bolden inde på stregen. Kort efter var Skovengaard tæt på, men måtte se sin afslutning gå en meters penge forbi mål.

Kampen fortsatte med mange nærkampe og få chancer, indtil Pierre Larsen pludselig var alene med Kasper Vilfort, men BB-keeperen kom flot ud af sit mål og fik blokeret forsøget.

Seks minutter senere var Simon Bloch tæt på at forære Brønshøj et mål, da han havde svært ved finde håndtaget på bolden, men heldig for Frem-keeperen ramte bolden stolpen.

Kort tid efter var Bloch igen i centrum, da han var involveret i Brønshøj 1-0 mål. En bold blev spillet tilbage til målmanden, og da han forsøgte at sparke den væk, får Skovengaard fat i bolden og sender den i kassen til  1-0  fem minutter før pausen.

BB-Frem-11.05.16-Naerkamp_To

Ingen skal være i tvivl. Der blev gået til stålet i lokalopgøret onsdag aften

I 1. halvlegs overtid fik Frem frispark lige uden for feltet, men gæsterne fik ikke udnyttet muligheden, da de sparkede lige i muren. Kort efter blev der fløjtet til pause. 1-0 til Brønshøj

Inden for det første kvarter af 2. halvleg kom begge hold frem til gode chancer. Bl.a. var både Malte Kiilerich og Lars Emil Juel Andersen tæt på efter hjørnespark, men begge gange var det lige ved og næsten. For Frem var holdets topscorer tæt på at gøre det til 1-1, men han måtte se sit skud blive reddet på stregen af Jamil Fearrington, der fik sendte bolden ud til hjørne.

Gæsterne lagde herefter et godt tryk på Brønshøj, men ligesom sidste gang de to hold mødtes, så var Brønshøj-defensiven igen bundsolid og fik gang på gang clearet.

Da Frem satsede på at udligne gav det muligheder i den anden ende, og indskiftede Patrick Naundrup kom frem til et par muligheder, men begge gang vandt Simon Bloch duellen og stillingen var stadig 1-0 til hvepsene.

Men fem minutter før tid lukkede og slukkede Brønshøj-kampen, da Sebastian Lassen gjorde det til 2-0. Frems målmand var klar til at samle bolden op, men en medspiller fik prikket til den, og så blev det en mellemting, hvor bolden sprang op i luften. Her tænkte Lassen hurtigt, og han headede bolden i et tomt mål.

Brønshøj tog dermed en flot sejr og er nu kun tre point fra oprykningspladserne inden det gælder Marienlyst på mandag, 2. pinsedag, den 16. maj kl. 15, når turen går til Odense.