Endelig fik Brønshøj en sejr i 11. forsøg ...

IMG_1284

BB under et af de meget farlige angreb mod slutningen af kampen, men AB-keeperen klarede flot.

FODBOLD: Endelig kunne træner Carit Falch, hans spillere og alle BB-supportere række armene i vejret af jubel over sæsonens første sejr i 1. division. At det så var over arvefjenderne og naboen AB gjorde ikke glæden mindre. Brønshøj vandt 1-0 på et kanon mål scoret af Mikkel Nøhr efter 24 minutters spil. Granskov spillede genialt bolden tilbage med hælen til en fremstormende Nøhr, der bare drønede bolden op af den ene opstander på et knald hårdt skud uden chance for AB’s målmand.

Fotografer på Tingbjerg Ground for 2700-netavisen: Thomas Løser og Christian Haslund

10649627_895234353820429_256954463909442503_n

Jubel over Mikkel Nøhrs glimrende mål. (Foto: Thomas Løser)

Inden da havde der været chancer i begge ender, men det virkede som om AB efter en ganske god og ivrig start begyndte at falde af i svinget. Der opstod sporadiske chancer til begge sider, som dog ikke blev udnyttet. Blandt andet lavede BB’s ellers så sikre keeper Nicklas Dannevang en lille smutter, da han tabte en høj bold, som skabte panik blandt alle spillerne i forsvaret. Den burde gæsterne have udnyttet.

10425355_895234623820402_3302604016318772839_n

Her er det ved at gå galt for Dannevang, men AB udnyttede ikke chancen. (foto: Thomas Løser)

Efter pausen fik de godt 1000 tilskuere en halvleg, der godt kunne minde lidt om det, de allerede havde set. Der blev gået til makronerne og begge mandskaber havde store chancer. AB havde en lang periode, hvor det meste af spillet foregik på hjemmeholdets halvdel. BB havde imidlertid et par mega chancer, som ikke blev udnyttet. Der blev kæmpet så det bragede, og det lykkedes altså under stor jubel for BB at hente sæsonens første sejr. Endelig !!

IMG_1274

Der blev passet godt på AB’s to frontløbere fra starten. Her Lars Emil Juel Andersen og Jesper Fleckner

Vi skal rose alle hjemmeholdets spillere, som kom på banen. De sloges virkelig for den første sejr, og det ses mere og mere, at den sammenløbne flok begynder at spille bedre og bedre sammen. Som vi skrev efter Fredericia kampen, så er forsvaret på plads. Nu skal vi bare have scoret flere mål oppe foran.  Men flot af gutterne, som med sejren rykkede op ved siden af Roskilde med en lidt dårligere målscore.

1453363_895237017153496_2948149397366445488_n

En glad og lettet træner Carit Falch. Hvilken kæmpesten der må være faldet fra hans hjerte i dag. Det har været en svær tid, men han har hele tiden troet på sit projekt. (Foto: Thomas Løser)

Næste opgave bliver på Skive Stadion, (for anden gang i efteråret). Sidst blev det 1-1 – og med den selvtillid spillerne må have fået nu, går det næppe dårligere. Den kamp spilles søndag den 12. oktober kl. 15.00.