Endelig lykkedes det for Husum at komme på tavlen igen ..

125894

FODBOLD: Det har været en lang, sej og ubehagelig periode for Husum. Efter at have vundet 11 sejre i træk i efteråret, startede nedturen i kamp nr. 12. Her kom det første nederlag, som var til FC Udfordringen – endda i Husumparken lørdag den 1. november.

Siden den dato har Husum ikke vundet en eneste turneringskamp – altså lige indtil i dag den 2. maj !! Her genopstod de blå/hvide med en sikker sejr på 3-0 over Nørrebro United efter 0-0 ved pausen.

Hvilken forløsning for Husum. Kurven har næsten konstant peget ned ad siden det første nederlag i turneringen, men med den sikre sejr lørdag eftermiddag i Gadelandet, må spillerne da have fået den gejst og selvtillid, som har manglet.

Paulo Hansen bragte hjemmeholdet foran på straffe efter 67 minutter, og bare fire minutter før ordinær spilletids ophør øgede Mikkel Holtsø til 2-0 på en aflevering fra Glenn Marcher. Begge i øvrigt indskiftere efter pausen. I dommerens tillægstid som var hele syv minutter, lykkedes det for Hossain Haidari (også indskifter i anden halvleg) at slå sejren yderligere fast til 3-0 på en assist fra Christian Jensen.

Dermed blander Husum sig igen i oprykningskapløbet, hvor det tabte terræn nu skal indhentes. Og topholdet Sundby tabte i dag vigtige point på hjemmebane med kun 0-0 mod Østerbro IF.  Det betyder, at Husum nu er fire point fra førstepladsen, men for en kamp mindre – så intet er umuligt endnu !!

Næste kamp for Husum er allerede på tirsdag mod Hekla ude. Den kamp spilles kl. 18.30 på Hekla Park. Og så er der ellers lagt op til årets brag af et topopgør, når Sundby gæster Gadelandet. Den kamp spilles næste lørdag den 9. maj kl. 13.00 – og må trække mange tilskuere.