Endnu en af de gamle lokale butikker lukker ved månedens udgang

2 (12) Den kedelige udvikling fortsætter desværre med butikker, der lukker. Efter 36 år er turen nu kommet til modebutikken GRACELAND på Husum Torv, Frederikssundsvej 320. Ægteparret Lene og Bo Karoli mener, tiden er inde til at stoppe for at få tid til andre ting i tilværelsen. 

Bo Karoli åbnede Graceland den 4. december 1980, og siden har de to i fællesskab kørt en butik med modetøj og ikke mindst bælter, som altid har været et speciale. Mindst tusind har gennem årene fået lavet bælter her. – Vi har haft en god tid her på torvet, fortæller de to samstemmende. – Men desværre har udviklingen ikke været til fordel for bydelen. I gamle dage var der masser af liv på Husum Torv, og der blev holdt flere festlige arrangementer, hvor handelslivet deltog aktivt til glæde for de lokale.

2 (14)

Det er ikke svært at se, at Graceland har været storleverandør af specielt lavede bælter, som Lene Karoli her viser 

Dengang havde vi aktive butikker som Skotsman Jensen, Selandia Radio, Irma og 324 Tøjeksperten. Ak ja – gode minder, man kan fryde sig over i dag. 

Så timeglasset er på vej til at løbe ud. Men der er gode køb at gøre, hvis man kigger indenfor måneden ud. Herefter er endnu et lille kapitel i det lokale handelsliv afsluttet.