Endnu en kamp med et hav af udskiftninger gav uafgjort 1-1 mod Avedøre

Tirsdag aften spillede Brønshøj sæsonens anden træningskamp, da Avedøre gæstede Tingbjerg Ground. Fint vejr havde igen lokket en del til fodbold, og de fik set begge hold komme på måltavlen.

BB-avedøre 21-07-2015 målet

Brønshøj indledte kampen med bl.a. Johan Gårdsvoll, Oliver Fredsted, Malte Kiilerich og Sebastian Lassen fra sidste sæsons trup. De første 10 minutter af kampen var det Avedøre, der pressede mest på, men der gik alligevel 8 minutter før de fremmødte fik set et skud på mål, da en Avedøre-spiller sendte bolden et stykke forbi den ene opstander.

2700-netavisens udsendte Christian Haslund til årets anden træningskamp

Brønshøj bed sig herefter mere og mere ind i kampen, hvilket gav et par gode skudmuligheder til bl.a. Martin Rasmussen, men begge gange strøg bolden et par meter over mål. Det var en 1. halvleg, der havde mere fight end godt spil og chancer, og de første 45 minutter sluttede derfor også målløst. I midten af 1. halvleg blev Grubak erstattet af Jamil Fearrington.

BB-avedøre 21-07-2015 løb

I pausen foretog Brønshøj 7 udskiftninger, hvor bl.a. Casper Henningsen samt nyerhvervelserne Kasper Vilfort og Kenneth Sørensen kom ind.

2. halvleg manglede tempo og sammenhængende spil, og vi skulle helt frem til 20 minutter før tid, der skete noget, da en Avedøre-spiller modtog bolden i feltet, og fra en halvspids vinkel fik sparket bolden i mål ved den fjerneste stolpe. 1-0 til gæsterne.

Efter scoringen vågnede Brønshøj op, og indledte et pres mod Avedøres mål. Dette gav nogle gode muligheder til hvepsene, og 8 minutter før tid kom belønningen så, da Casper Henningsen førte bolden frem og ind i feltet, hvor Brønshøjs venstreback kom i et overlap, og fra baglinjen sendte han bolden skråt tilbage til Christoffer Boateng, der med venstrebenet satte bolden helt ude ved den ene opstander til stillingen 1-1. Et utrolig flot opbygget angreb. Brønshøj kom i slutfasen frem til yderligere muligheder, men det blev ved det ene mål, og kampen sluttede dermed 1-1.

BB-avedøre 21-07-2015 Oliver

– Vi spillede en fin kamp i forhold til hvor vi er i opstarten, og vi kan tydelig se, at der er lidt fra omtanke til handling samt tunge ben. De to kampe har givet os nogle gode svar, og vi er klar til at bygge yderligere på, sagde cheftræner Jesper Hansen efter kampen.

Næste træningskamp er lørdag den 1. august kl. 11 mod Greve. Kampen spilles i Tingbjerg.