Endnu en stærk nigerianer til Brønshøj

Sani-mod-Rostock_fullarticleHer ses Sani Tahir i kampen mod Hansa Rostock.

På klubbens hjemmeside oplyser man, at Brønshøj har skrevet en kontrakt med den 21-årige nigerianske midtbanespiller Sani Tahir, der har fået en 1-årig kontrakt.

– Det er en stærk mand vi har fået i Sani Tahir. Han går til den og er agressiv i sit spil, og det kommer vi til at nyde godt af, samtidig med at det giver truppen nogle flere facetter og vi får endnu større konkurrence i truppen, siger sportschef Thomas Ibsen.

Sani Tahir har været med i alle træningskampene i opstarten og gjorde en god figur i den seneste kamp mod Hansa Rostock.

– Sani er en intelligent midtbane spiller, som samtidig kan og vil løbe mange meter i et højt tempo og hjælpe holdet, når modstanderne har bolden. Han er en god presspiller og kan flytte spillet hurtigt, da han flytter sine fødder ekstremt kvikt og har en god teknik, tilføjer cheftræner for Carit Falch.

Sani Tahir har tidligere spillet både ungdoms- og 1.divisionsfodbold for Vejle Boldklub.

Det nyeste skud på BB-stammen har desuden været med ved U-20 VM i Colombia i 2013, hvor han spillede for det nigerianske landshold. Han blev skiftet ind i 4 kampe for nigerianerne i deres vej til kvartfinalen, hvor de efter forlænget spilletid røg ud til det franske U-20 landshold