Er det her Brønshøjs mest "interessante stjernehold" gennem tiderne ?

        2 (1)

Kig godt på billedet – og prøv så at sætte navne på de mange, dejlige Brønshøj koryfæer, som er med. Lad os få navnene på dem allesammen. Flere er meget let genkendelige, andre kan godt snyde lidt, men kendsgerningen er, at fodboldbilledet er taget foran omklædningsrummene i det gamle klubhus for mange år siden, og at enkelte af de skønne personer lever desværre ikke mere. Billedet er sandsynligvis taget i forbindelse med en showkamp, men er der nogen, der med bestemthed kan fortælle historien bag, så kom ud af busken. På 2700-netavisen er vi meget glade for dette historiske foto, som vi dog med glæde vil skænke BB, hvis det kan indgå i klubbens historiebøger.

Som sagt – frem med en komplet holdopstilling og lad os se, hvor mange, der kan deres sort/gule historie. Send det til fa@2700-netavisen.dk – eller gå ind på facebook og find 2700-netavisens side. Der kan man også aflevere den rigtige holdopstilling. 

Vi siger tak for den store interesse omkring dette historiske billede, og kan her bringe navnene på de spillere, som ses i BB’s klubtrøje. En af klubbens gamle kæmper Finn Hartmann kom hurtigt til tasterne og sendte denne opstilling:

Forrest fra venstre:

Finn Ryberg – Preben Lund – Hans Ravnsbæk – Bent Åkjær

Anden række:

Geert Krejstrup – Erik Nielsen – Willy Krag Hansen – Per Friis Sørensen – Henning Steen Hansen – John Bengtson – Erik Asker Hansen

Øverste række:

John Møller – Kjeld Berg – Poul Johansson – Kurt Andersen (lille Kurt) – Verner Steffensen (Steff) og Tommy Larsen.

                                                    untitled