Fa. Moto-Sport i Brønshøj inviterer til Distinguished Gentlemans Ride 2017

caferide

Søndag den 24. september vil mænd og kvinder over hele kloden være iklædt deres fineste påklædning i 2017 Distinguished Gentlemans Ride i kampen om at  finde en kur mod prostatakræft og hjælpe/styrke mænds mentale helbred. Over 1.300 mænd dør hver dag af den forfærdelige sygdom på verdensplan, og nu er det tid til, at det må stoppe. En donation vil hjælpe Den Distinguished Gentlemans Ride til at nå sit mål til at finansiere forskning.

Der er fuld fokus på i øjeblikket at samle penge ind til mænds helbred.

Herhjemme er der meget fokus på støt bryster osv. mens mændene bliver lidt over set. Men det skal der laves om på, og hos Fa.Moto-Sport på Degnemose Allé 4 springer man ligesom sidste år med en lille før event samme dag – altså søndag den 24. september kl. 9.00 -11.00, hvor der vil være morgenmad og mere oplysning om det gode formål til dem, som kigger ind. Bagefter kører et større selskab i fineste skrud ind til København på fede motorcykler.

Fa.Moto-Sport opfordrer lokale firmaer i 2700 Brønshøj og private personer til at donere et bidrag, større eller mindre til firmaets team. Man kan gå ind på                         https://www.gentlemansride.com/fundraiser/famoto-sport                                                                                og læse mere om det verdensomspændte velgørende projekt.

Alle er velkommen til at kigge ned til Fa.Moto-Sport på dagen mellem kl. 10-11, hvor man kan se mange fede motorcykler samt få en kop kaffe og en bid brød.

http://www.bodenhoffs.dk/ er den stolte sponsor af morgenbrødet – og man håber at få flere til at give bidrag. Små og store donationer er velkomne og kan indbetales til teamet.

Sidste år kom flere for at se de mange lækre kværne i Fa.Moto-Sports gård på Degnemose Allé