Fantastisk moral og fight bragte Husum tilbage på sporet

                                                                  262706_230616490403661_51096766_n                                                                

 

FODBOLD: Efter det chokerende og højst uventede nederlag i torsdags til Østerbro, lykkedes det mandag formiddag for Husums førerhold i Serie 1 at komme tilbage på rette spor. Efter en medrivende og spændende kamp på kunsten ude i Sundby/Kløvermarken mod IF Føroyar vandt Husum fortjent 3-2 efter to gange at være kommet bagud.

Det var helt sikkert, at alle inklusive træner Martin Krøger var opsatte på at vaske den ubehagelige plet af, som kom på cv’et i sidste kamp.

Trods en chokstart efter bare syv minutter, hvor hjemmeholdet kom foran, lykkedes det at udligne ved Lasse Syndergaard efter en lille halv time. Trængslerne var imidlertid ikke forbi, og færingerne bragte sig atter i spidsen 2-1. Men de blå/hvide svarede igen, og der blev bragt balance i regnskabet ved Milan Johannesen. Her må man virkelig rose drengene, som kæmpede en vis del ud af bukserne. Førstepladsen skulle forsvares, koste hvad de vil. Og sandelig om ikke Paulo Hansen fik scoret sejrsmålet til 3-2, inden kampen blev fløjtet af. Forståelig kæmpe jubel og glæde i Husum lejren oven på den præstation.

Her må vi også tage hatten af for supporterne. Der mødte omkring 70 op på “Lars tynds….. mark” i Kløvermarken kl. 10 for at støtte heltene. Godt alle fik den glæde med, at Husum via en fantastisk moral og fight atter kom tilbage på sporet.

Næste kamp er igen ude på fredag i Valby mod FC Udfordringen. Den spilles kl. 18.15 på kunsten. Også her er der tale om en svær opgave, men lad os håbe, spillerne nu har fået troen så meget tilbage, at de kan fighte sig til endnu en vigtig sejr.