Fantastiske Brønshøj vandt i Silkeborg !

10003420_798029110207621_1369629259_n

Her scorer Valon Ljuti på et smukt hovedstød og sikrer BB en overraskende sejr på 1-0 i det jyske.  (Foto: Thomas Løser)      

Hvis Brønshøj-tilhængernes arme er oppe for øjeblikket, så er det fuldt forståeligt. De sort/gule vandt nemlig søndag tredje sejr på stribe i denne vigtige forårssæson. På udebane sejrede BB fortjent 1-0 over storfavoritterne fra Silkeborg, og forsvaret præsterede at holde clean sheet endnu engang.

Kampen som blev sendt i sin fulde udstrækning i TV var intenst og blev afviklet i et fint tempo. Bo Henriksens taktik med at møde hjemmeholdets spillere langt oppe på banen, slog tydeligvis jydernes spil i stykker. De blev usikre. Til gengæld krævede det en kæmpe arbejdsindsats af BB’erne, men det er jo intet problem, har Bo Henriksen tidligere fortalt. – Vi kan banke enhver i rækken – og det har spillerne jo foreløbig bevist.

BB kom foran efter 24 minutter efter en fortrinlig solotur på højre fløj af Mads Gabel, der gik til baglinjen og serverede bolden i feltet, hvor Valon Ljuti kom flyvende og headede den i nettet. Et kanonmål – og stor jubel fra de tilrejsende BB-supportere, hele Brønshøj-bænken og spillerne. Og som om det ikke var nok, så havde Casper Henningsen umiddelbart efter en mega chance, da han lettede bolden over Silkeborgs målmand men også via overliggeren over mål. 1-0 ved pausen og kæmpe ros til BB-spillerne.

Holdt skansen

I anden halvleg prøvede Silkeborg at mobilisere et større pres på gæsterne, men forsvaret fungerede perfekt, og alle arbejdede for hinanden. Først mod slutningen brændte det på, da et Silkeborg forsøg blev reddet på stregen. Men det lykkedes at holde hele vejen hjem – og kæmpe glæde hos alle sort/gule. Det var Silkeborgs første nederlag efter seks sejre på stribe. Nu har Brønshøj 30 point – og holder afstanden ned til stregen. I weekenden vandt både AB og Hvidovre – men pyt – det gjorde Bo Henriksens tropper jo også !

Flot, flot, flot BB – vi er stolte af jer !!

Næste opgave er på lørdag i Odense mod Marienlyst.