Fantastiske Husum snuppede 8. sejr i træk !

FODBOLD: Hatten af – og et kæmpe buk for Husums utrolige bedrift og start i den københavnske Serie 1. I den svære udekamp lørdag eftermiddag på Vestamager mod Tårnby FF lykkedes det for Marin Krøgers kanontropper at vinde 4-3 efter 2-1 ved pausen. Det var holdets 8. sejr i 8 kampe, hvilket giver 24 point og en fuldt fortjent og imponerende plads som nr. 2 i rækken. At holdet ikke er nr. 1 skyldes, at Dragør har spillet en kamp mere og også har 24 point men med en bedre målscore.

Husums 1. hold

Men sejren var ikke det eneste bemærkelsesværdige ved den kamp. Næ det var Husums supporterskare, som talte omkring 120 begejstrede fans. I bus og privatbiler var de fulgt med for at større de blå/hvide helte, og der er ingen tvivl om, at begge parter har andel i sejren.

Og lidt fra kampen observeret af 2700-netavisens udsendte medarbejder Johnny  Be Goode:

Efter cirka 20 minutter kom hjemmeholdet foran 1-0, efter at Husum har siddet totalt på kampen dog uden at være farlige.

Men efter 32 minutter blev det 1-1 ved Lasse Syndergaard, og bare nogle minutter senere 2-1 til Husum igen ved Lasse Syndergaard. Det skal her tilføjes, at Lasse blev skiftet ind lige efter at Tårnby havde scoret til 1-0.
2-1 ved pausen til Krøgers tropper.

I starten af 2. halvleg fik Tårnby FF et straffe, som kun dommeren kunne se, og så stod det 2-2. Efter små 20 minutter af 2. halvleg bragte Henrik Due Husum foran på ny til 3-2. Så blev Daniel Holk skiftet ind, og han kvitterede ved at score til 4-2 med små 5 minutter tilbage af kampen. Omkring 6 minutter ind i overtiden fik hjemmeholdet reduceret til 4-3, og så fløjtede dommeren en begivenhedsrig kamp af under stor jubel fra de medbragte supportere.
Ingen i Husum Boldklub kan erindre, at man nogensinde har startet en turnering med at vinde de 8 første kampe. Stort tillykke med triumfen !

Næste opgave bliver på lørdag den 11. oktober i Husumparken, hvor Husum møder IF Føroyar, som ligger på 4. pladsen i Serie 1. Altså en ny hård opgave for hjemmeholdet. Kampen fløjtes op kl. 13.00.