FC Jammerbugt var lige så svære som ventet

Brønshøj skulle i dag forsøge at spille sig i 4. runde af DBU Pokalen, noget som ikke er sket siden sæsonen 2002/03, og takket være mål af Akpoveta og Lazarevic hev Hvepsene en 2-0 sejr i land.

2700-netavisens udsendte medarbejder Christian Haslund i Blokhus

Brønshøj kunne have bragt sig foran 1-0 efter bare 15 sekunder, da Jammerbugts målmand sparkede bolden direkte ud i fødderne på Akpoveta, som tog et træk og skød på mål, men han måtte se målmanden klare forsøget.

image (1)

180 tilskuere så kampen i Blokhus, som blev afviklet i solskin. Her er holdene på vej ind til pokalfodbold ..

Det efterfølgende kvarter stod der Jammerbugt på det meste, og værterne kom da også frem til et par gode forsøg.

Brønshøj overtog dog styringen igen, og beholdt den i de sidste 30 minutter af halvlegen. Det blev til et par gode muligheder for Hvepsene, bl.a. havde Granskov en god mulighed, da han fik hovedet på Lassens lange aflevering, men måtte se forsøget gå lige forbi mål, og Akpoveta fik en skudmulighed efter lidt ping pong i feltet efter et hjørnespark, men også her strøg bolden forbi mål. Så begge hold gik til pausen målløse.

Jammerbugt lagde bedst ud i 2. halvleg, og fik et par gode afslutninger mod mål, mens Brønshøj kom op i nærheden af feltet et par gange, uden at det var farligt.

Men efter ca. 20 minutter af 2. halvleg kom målet, da Lassen trak ind i banen fra sin højrekant, og med venstrebenet sendte han bolden på overlæggeren. Riposten endte hos Akpoveta, som resolut bankede bolden i mål med venstrebenet. 1-0 til Brønshøj.

image (2)

Vild glæde hos Oke Akpoveta – endelig fik han scoret – og hans hilsen gælder de tilrejsende BB-fans ..

Godt 10 minutter senere fik Lazarevic bolden ude i venstre side. Han sendte bolden ind i feltet med retning mod mål, og det endte med, at keeperens slog bolden op i nettaget. 2-0 til Brønshøj.

image

Målmanden fumler efter Aleksandar Lazarevic indlæg – og så står det 2-0

Hjemmeholdet overtog så initiativet, og de fik en god mulighed for at reducere, da en Jammerbugtspiller fik hovedet på et indlæg, men måtte se sit forsøg første ramme jorden for derefter at hoppe over mål.

Mere blev det ikke til og Hvepsene kunne strække armene i vejret, og takke de fantastiske Hvepse-supportere, som havde taget turen til det nordjyske.