Fernisering i Pilegården

To lokale kunstnere udstiller hele maj i Kulturhuset Pilegården. Der er fernisering på Linda Falkesgaard og Dina Maria Arnesens udstilling onsdag den 11. maj kl.16.30-19.00.

Linda Falkesgaard er maler og arbejder som billedkunstlærer på Birkerød Gymnasium. Hun er uddannet på Kunsthistori­­e i Århus, og senest kunstskolen Spektrum på Amager. Med sine interiører og stillebener skildrer hun æstetikken i hverdagens almindelighed. Motiverne er genkendelige fra hjemmet. Det er hentet fra badeværelset, vaskekælderen og køkkenet med hverdagsagtige opstillinger med aviser, vaskemidler og planter. Hun udstiller også sine køkkenskuffer med blandt andet tallerkener, der set oppefra mister deres funktion og næsten bliver abstrakte. Der eksperimenteres med farven, som er næsten trukket ud af billederne og virkninger med penslen. Linda har udstillet i en del forskellige kunstforeninger forud for sin udstilling i Pilegården.

dina_linda_udstilling_web 

Dina Maria Arnesen er billedkunstner og arbejder med tegning og maleri. Hun er uddannet Cand.mag. i kommunikation og filosofi og er elev af kunstneren Tonny Hørning. Dina Maria har tidligere udstillet på en række gallerier blandt andet på Galleri Haakon og Galleri Oxholm, samt Grenen Kunstmuseum. Temaet “forbindelser” er gennemgående i Dinas billeder. Det kan være forbindelserne inden i det enkelte menneske mellem krop og tanke eller forbindelserne ud til verden; til andre mennesker, naturen og så videre. Forbindelserne opstår og forgår i en stadig proces, og det er disse dynamiske, ikke-lineære fortællinger, som Dinas billeder forholder sig til visuelt.

Udstillingen kan ses hele maj måned – mandag kl. 10-18, tirsdag-torsdag kl. 10-20, fredag kl. 9-15 og i forbindelse med kulturhusets arrangementer.