Find ro i hverdagen - kristen meditation i Bellahøj Kirke

meditation 
Mandag den 31. august kl. 17.00, kan man i Bellahøj kirke lære en enkel form for kristen meditation, som hjælper til at finde ro og fokus efter en travl arbejdsdag.
Vi kender alle fornemmelsen af at være ved at miste fodfæstet.  Der er så mange ting, der kræver opmærksomheden – en travl hverdag, konflikter på arbejdet, et væld af informationer at forholde sig til.
Meditation kan hjælpe med at trække én tilbage til sit centrum og finde fodfæste igen. I meditationen kan man læne sig ind i stilheden og give slip. Og så tage fat igen med mere energi og et nyt perspektiv på livets udfordringer.
Mange dyrker Mindfulness meditation, som stammer fra buddhismen. Det er en god hjælp til at modvirke stress og finde ro i en travl hverdag, men der er også kilder i vores egen religiøse tradition, vi kan bruge.
Lene Skovmark, som er præst og åndelig vejleder, kommer og underviser og leder meditationen. Hun har stort kendskab til kristen spiritualitet og er uddannet instruktør i Mindfulness.
Kurset er gratis og åbent for alle. Det er hver anden mandag fra kl. 17-18. Man kan følge hele forløbet eller komme en enkelt aften. Tilmelding til Lene Skovmark på tlf. 28361176 eller lenes@aabentland.dk
Fotograf: Dorothea Krapp