Fix fik fremragende start på sæsonen - bankede Vigerslev med hele 5-2

26394

FODBOLD: Det var en kamp, der stort set havde det hele. En hurtig scoring til gæsterne efter bare 3 minutter var lidt af en chokstart, men hjemmeholdet kom flot tilbage, og indenfor bare 5 minutter førte Fix med 2-1 på mål af først Rasmus Kronbøl og så af Jacob Sjørup. Denne føring blev udbygget efter en lille halv time ved Niels Møller Jacobsen, og således sluttede de første 45 minutter 3-1 til de rødblusede.

Efter pausen indledte Vigerslev igen med en hurtig scoring efter 50 minutter, og denne stilling 3-2 holdt til der manglede godt 10 minutter. Så øgede Søren Emil Jepsen til 4-2 og bare et par minutter senere slog Niels Møller Jacobsen sejren fast med sit andet mål. En lovende start for Fix, der efter første spilleomgang har lagt sig i spidsen.

Næste opgave bliver tirsdag den 23. august på Fælleden kl. 19.00, hvor HB venter.