Fix genfandt målhumøret og vandt 7-2 ude mod Amager FF

nyfix1

FODBOLD: Så kan Fix-tilhængerne smile igen efter to nederlag i træk. Lørdag vandt de rød/hvide en sikker sejr på 7-2 ude over Amager FF, og dermed ser det ud til, at man igen er på rette spor. Godt nok ligger amagerkanerne isoleret i bunden af Serie 1, men en favoritværdighed kan oftest være en tung byrde, især når der pludselig kommer lidt sand i maskineriet. Fix er dermed det tredje mest scorende hold i rækken med 32 mål, og indtager en foreløbig femteplads.

Kampen mod Amager FF var ingen stor opgave. Dertil var Fix for overlegne. Ved pausen stod det 4-1, men alligevel havde spillerne den indstilling, at der skulle scores flere mål. Det blev så til tre mere i anden halvleg til slutresultatet 7-2. Flere af Fix-målene kom efter dødbolde, hvilket frydede træner Kenneth Juul meget, da han netop har prædiket effektivitet i den slags situationer. De tre frontløbere Mikkel Gammeljord, Kim Helby Nielsen og Morten Lauritzen scorede hver to mål, mens anfører Nicklas Bothmann scorede et enkelt.

– En god sejr, sagde træner Kenneth Juul efter kampen. – Vi havde godt nok tabt de to forrige, men efter at have spillet godt. Vi dummede os bare. I dag kørte det helt efter taktikken. Jeg havde ugen før været ude og kigge lidt på Amager FF, og de spillede nøjagtigt, som jeg forventede.

På lørdag den 17. oktober klokken 13.00 skal Fix endnu engang til Amager, dennegang for at møde Dragør. Det sker klokken 13.00.