Fix på førstepladsen efter vild afslutning i Gadelandet

300621

FODBOLD: Lørdagens kamp i Gadelandet mellem Fix – Valby BK endte med en vildt dramatisk afslutning i slutminutterne. Men det hele endte godt. Fix vandt kampen 3-2 og er dermed på førstepladsen før sidste spillerunde i efteråret.

Hjemmeholdet havde godt styr på de første 20 minutter af kampen, og det var helt i orden at den nye spiller, tjekken Petr Semlic bragte Fix foran 1-0. Men næppe var armene kommet ned igen, før Valby fik udlignet efter et stort forsvarskoks. 1-1 holdt til pausen.

Det meste af anden halvleg var lidt af en ørkenvandring. Hjemmeholdet havde nu vinden i ryggen, men det fungerede ikke rigtigt. Og så skete det værste. Valby kom på 2-1, da Fix-målmanden simpelthen gled. Kigger man på gæsternes øjeblikke placering i Serie 2, så ligger de faktisk i bunden, men de har dog formået at drille adskillige tophold. Derfor frygtede man nu det værste hos Fix-tilhængerne.  Men så valgte træner Casper Christensen at smide alt frem for at komme til en udligning, og bare 5 minutter før tid lykkedes det for Asger Øland at udligne til 2-2. Fix-træneren var dog ikke tilfreds med et enkelt point og beholdt presset på Valby. Det viste sig at give bonus 5 minutter ind i overtiden, hvor Morten Lauritsen under stor jubel fik scoret sejrsmålet til 3-2. Kampen varede dog endnu et par minutter, og Fix nåede at komme i undertal på grund af et gult kort. Det gav Valby et par gode chancer, men der blev ikke scoret mere i den kamp. 3-2 til Fix og som nævnt tidligere betød det resultat, at holdet nu fører Serie 2.

På lørdag kl. 12 spilles efterårets sidste kamp. Det er mod stærke B. 1960 i Valby kl. 12.00. En meget svær nød at knække. Vinder hjemmeholdet kommer de a point med Fix. Det bliver spændende.