Fix spillede igen med stor stabilitet og slog fortjent Føroyar 2-1 i Gadelandet

FODBOLD: Så kom der endnu tre point på kontoen hos Fix. Lørdagens hjemmekamp mod IF Føroyar i Gadelandet sluttede nemlig fortjent 2-1 efter 1-0 ved pausen. Det var en på mange måder speciel kamp, eftersom holdets træner Casper Christensen tidligere havde meddelt, at han trak sig fra jobbet som cheftræner af helbredsmæssige årsager. Det betød, at assistenttræner Kenneth Juul så fik sin debut på den post, og det skete altså med en sejr.

Casper Casper Christensen                                          Kenneth Kenneth Juul

Allerede før kampen havde Fix lagt en taktik efter, at færingerne er et hårdt arbejdende mandskab, der kæmper fra første til sidste minut, så intet kom bag på de rød/blusede, da man fløjtede opgøret i gang. Hjemmeholdet spillede fornuftigt, måske en anelse mere defensivt end normalt, men det er nok lidt mere Kenneth Juuls stil. Efter 28 minutter blev det 1-0 på et kanonmål. Et frispark fra Rasmus Kronbøl blev sendt ind over, og der kom Jacob Sjørup og bankede bolden op i trekanten med et super hovedstød. Det gav ro – og den føring holdt til pausen.

I anden halvleg øgede Fix til 2-0 på et mål, det egentlig mindede en hel del om det første. Et frispark blev sendt ind i feltet, hvor Morten Larsen fik sidste fod på bolden og fordoblede føringen.

Så regnede man sagen for klar, men en udvisning efter 65 minutter kom sand i maskineriet. Dog lykkedes det for Fix at holde forspringet, som først blev reduceret i dommerens overtid til 2-1. Sejren betyder, at Fix for en kort stund befinder sig på andenpladsen i Serie 1, hvor Tårnby FF jo overraskende blev besejret 7-4 af Sunred Beach. Den række tegner ualmindelig spændende !

Næste opgave bliver også svær. Fredag den 25. september møder Fix FC Udfordringen i Valby. Kampen spilles kl. 18.15 på kunstgræsbanen. Også her er der tale om et topopgør.