Fix spillerne viser træthedstegn efter en hård sæson - tabte igen efter tæt kamp

nyfix1

FODBOLD: Også Fix spillede sin sidste hjemmekamp i år, da holdet i Gadelandet lørdag eftermiddag tog imod Nørrebro United. Det blev et opgør, hvor marginalerne afgjorde det hele. Kampen var nemlig meget lige og kunne tippe til hvilken side, det skulle være. Nu blev det desværre for de rød/hvide til gæsternes fordel. Nørrebro United vandt med 3-2 efter 1-0 ved pausen.

Der var bare spillet syv minutter af første halvleg, da Nørrebro kom foran 1-0 efter en blunder i hjemmeholdets forsvar. Den stilling holdt lige til pausen.

Bare fire minutter ind i anden halvleg blev det 2-0 til Nørrebro-holdet, men bare minuttet efter svarede Fix igen med en reducering ved Casper Greve. Det gav igen blod på tanden til Kenneth Juuls tropper, men efter 20 minutter øgede gæsterne til 3-1 på straffe. Fix-spillerne havde dog fortsat troen på, at det kunne vendes, og det blev endnu bedre, da Niels Møller reducerede til 3-2. Men trods pres resten af kampen skete der ikke mere, så resultatet blev 3-2 til Nørrebro.

– Mine spillere virker som om, de er lidt mætte efter en lang sæson, sagde træner Kenneth Juul efter kampen. – Vi ser frem til en god lang vinterpause, hvor der skal prøves nye ting, men er dog helt klar til at møde VLI på Frederiksberg i årets sidste kamp fredag den 6. november klokken 18.30.