Fix tabte igen og taber terræn i Serie 1

nyfix1

FODBOLD: Det går ikke allerbedst for Fix i efterårssæsonen, hvor det indtil nu er blevet til fire sejre, fire nederlag og to uafgjorte. Lørdag tabte holdet ude til Nørrebro med 2-1. Det har bragt de rødhvide på en placering i midten af Serie 1, men man skal nok være opmærksom på, at rækken meget vel kan knække lige akkurat der, hvor Fix ligger placeret nu. Godt nok har mandskabet fra Brønshøj Kirkevej en kamp mindre, hvilket kom sig af sidste weekends kamp mod Udfordringen, som måtte afbrydes før tid, da dommeren fik en fibersprængning. Det skete 25 minutter før tid, og om den nu skal spilles helt om, eller blot de sidste 25 minutter, vil vise sig.

På lørdag den 29. oktober får Fix besøg af Sunred United i Pilesvinget, og her skal hjemmeholdet se at få hentet nogle vigtige point. Kampen spilles kl. 13.00.