Fix tabte sikkert på hjemmebanen i Gadelandet

2014-04-26 14.30.56-2Fix målmanden Nikolaj Hanemark klarer et nærgående forsøg fra VLI

FODBOLD: Boldklubben Fix tabte lørdagens hjemmekamp i Gadelandet til VLI så sikkert som 3-0, og efter sommerferien spiller de rødblusede i Serie 2. Løbet ser ud til at være kørt for denne omgang. Med mindre der kun rykker et enkelt hold ud af Serie 1. Det er meget afhængig af, hvor meget der rykker ned fra rækken oven over. Så der er altså fortsat en 11. plads at kæmpe for. Lige nu har Fix 11 point sammen med KFB på 12. pladsen. 

Hjemmeholdet kæmpede ellers så godt de formåede, men det slog bare ikke til. VLI var et bedre hold og fortjente sejren. Kampen blev afviklet i dejligt solskinsvejr, og flere havde revet et par timer ud af lørdagens program for at nyde solen og en god fodboldkamp.

2014-04-26 14.15.09

Betænkelige minder hos Fix’s trænerteam Martin Steiner t.v. og Chris Bak Sørensen

Lørdag den 10. maj spiller Fix i Engdraget mod Hellas. Den kamp fløjtes op kl. 15.00. Hellas var på et tidspunkt en del af topkampen i rækken, men er siden faldet ned til omkring midten. Så kan træner Martin Steiner sætte sine spillere op til en ekstraordinær indsats i forsøget på at gå efter den spinkle chance for overlevelse, så ville tre point lune gevaldigt.