Fix tabte til topholdet tirsdag aften

IMG_0783

Her scorer Rødovre i anden halvleg, men målet blev annulleret for frispark mod målmanden.

FODBOLD: Det lykkedes ikke for Fix at hjælpe hverken sig selv eller naboerne fra Husum tirsdag aften i Gadelandet. Her vandt topholdet Rødovre en sikker og fortjent sejr på 2-0 efter 1-0 ved pausen. Med den sejr rykkede gæsterne igen op på andenpladsen i Serie 1, men for en kamp mere end Husum. Fix strittede ellers godt imod i første halvleg, men på et tyndt dømt straffespark bragte Rødovre sig foran 1-0. Man kunne også godt se, at gæsterne kom for at ville vinde. Selvom spillet var jævnbyrdigt, kunne man godt se forskel på top og bund. Efter pausen lykkedes det for Rødovre at lukke kampen til 2-0. En del af tiden kunne man se Husums spillere på lægterne. Kampen havde jo også stor betydning for dem. Men Fix formåede altså ikke at give den hjælpende hånd, man håbede på. På lørdag kl. 13.00 spiller Fix igen i Gadelandet, her kommer Østerbro på besøg.

IMG_0777

Fix havde enkelte chancer. Her presses Rødovres målmand, men bolden ville ikke over målstregen.