Fix tilbage på sporet efter sikker udesejr

300621

FODBOLD: To sejre i de to første kampe – og så to nederlag i de næste, det har været starten for Boldklubben Fix i den nye sæson i Serie 2. Men tirsdag aften kom de rød/hvide tilbage på sporet med en sikker udesejr på 4-1 over Hakoah.

Det blev endnu en af de kampe, hvor fix var i klar boldbesiddelse. Alligevel var det Hakoah, som efter godt 20 minutter bragte sig foran 1-0 på et hurtigt kontraangreb. Det gav lidt forvirring hos Fix-spillerne, men de kæmpede trods modgangen videre, og kort før pausen blev det 1-1 ved indskiftede Julius Nawarecki.

I anden halvleg var det Fix over det hele. Det ene angreb efter det andet bølgede ned mod hjemmeholdets mål, og en helt naturlig udløber af det var Rasmus Kronbølls mål til 2-1. Herefter blev det til endnu flere chancer, og på et par af dem øgede Kim Helby til 3-1 og Morten Lauritzen til 4-1.

Næste opgave er på lørdag kl. 13, hvor Fix på Kløvermarken møder hjemmeholdet CIK.