Flot og velbesøgt fastelavnsfest af spejderne på Brønshøj Torv

faste1Som vi kunne fortælle i starten af denne uge, så havde De Blå Spejdere fra Bellahøj påtaget sig en stor opgave i fredags. Man overtog nemlig det fastelavns arrangement, Forældre For Fred ellers havde stået for de sidste mange år på Brønshøj Torv. Men spejderne løste opgaven med bravour, og mange lokale børn og forældre fik en god gang tøndeslagning. Det holdt godt nok tørvejr, men temperaturen var ikke noget at skrive hjem om, så de fleste havde pakket sig godt ind.

Foto for 2700-netavisen: Jacob Toftager

faste 5

Og traditionen tro blev der kåret kattekonger samt givet præmie til bedst udklædte. Tønderne blev banket sønder og sammen, og indholdet var der hyggelig kamp om, da det landede på jorden. Både små og store havde en god oplevelse.

faste2

Man havde klogt nok også sørget for lidt at styrke sig på til både børnene og de voksne. Så der var gang i udskænkningen og fastelavnsbollerne til stor glæde for alle.

faste 3

Tøndeslagningen på Brønshøj Torv er naturligvis blevet fulgt op af andre tøndeslagninger i bydelene, og fælles for dem alle har været en kold blæst, som gjorde det til en halv barsk omgang at komme igennem. Men børnene fik deres fastelavnsfest, og så var alle glade.