Flot præstation da BB holdt traditionen og fik point i Lyngby

BBB1FODBOLD: Så lykkedes det for Brønshøj at hente forårets første point. Udekampen mod topholdet Lyngby sluttede 0-0 – og dermed holdt BB den gode statistik på Lyngby Stadion. Det var en vel disciplineret indsats, der lå som baggrund for det overraskende point.

Som træner Carit Falch hele tiden har sagt, så ville det kun være et spørgsmål om tid, før der gik hul på bylden. Han var overbevist om, at hans unge tropper nok skulle komme i gang.

Godt nok havde Lyngby chancer for at score, men det havde BB faktisk også. Med lidt ekstra held kunne de sort/gule endda have hentet alle point, men lad os nu ikke tage munden for fuld. Her var tale om en bonuskamp – altså et opgør, hvor BB havde kalkuleret med at tabe. Så det ene point var en kærkommen og meget vigtig opmuntring.

 

Derfor ubetinget tillykke til hele BB-teamet i torsdag aftens kamp. Vi tror fortsat på overlevelse og bakker helt op omkring Falch og hans tropper ! Det ene point i Lyngby må utvivlsomt have givet drengene et kæmpe boost.

Nu kommer der så en periode, hvor hver kamp gælder liv eller død. I april måned skal Brønshøj spille mod de nærmeste konkurrenter i bunden af 1. division, og her gælder ingen kære mor. De kampe skal give point – og helst maksimum hele vejen.

Der lægges ud Skærtorsdag den 2. april mod arvefjenden AB på Tingbjerg Ground. Det er ikke alene “slaget om mosen” – men også kampen om overlevelse. Så det vil være uhyre vigtigt, at mange sort/gule tilhængere møder op til dette lokalopgør og støtter hjemmeholdet. Bemærk i øvrigt at denne kamp allerede starter kl. 13.00 !!

Vores reporter Christian Haslund var på Lyngby Stadion, og vi bringer her hans indtryk af aftenens kamp

Hårdt slid og fight gav point

Brønshøj sled og kæmpede sig til forårets første point, da det for 5. kamp i træk på Lyngby Stadion lykkedes at få point.

1. halvleg var en chancefattig affære. Lyngbys bedste mulighed kom efter 7 minutter, da Patrick Mortensen fik hovedet på Lasse Fosgaards indlæg, men han måtte se bolden stryge forbi den ene opstander.

BB-Lyng

BB skabte ind i mellem store problemer foran Lyngbys mål

Godt 8 minutter senere var det Brønshøjs tur til at blive nærgående, da Mikkel Nøhr, på en omstilling, fik spillet Oke Akpoveta helt fri, men angriberen var uskarp i sin afslutning, som endte et stykke over mål.

Bortset fra et par skud fra distancen formåede ingen af holdene at skabe noget i resten af halvlegen, og holdene kunne gå til pause med stillingen 0-0.

Lyngby dominerede 2. halvleg, men på trods af spilovertaget lykkedes det ikke for hjemmeholdet at få scoret. Enten manglede skarpheden, da bl.a. Boysen var alene igennem, men måtte se sit forsøg gå forbi mål, eller også var Dannevang på plads og fik lavet flere gode redninger.

Oke og Jesper

I front kæmpede Akpoveta ene mand forbilledligt, her i kamp med den tidligere BB’er Jesper Christjansen, men det blev ikke til mange chancer for angriberen eller holdet i 2. halvleg.

Brønshøj har i forårets tidligere kampe lukket nogle dumme mål ind, men i dag blev der spillet kynisk, og det var med til at sikre det ene point, som Brønshøj nok kan være mere tilfredse med end Lyngby, og noget som med garanti kan give hvepsene selvtillid frem til næste kamp, som er om en uge, når lokalrivalerne fra AB kommer på besøg skærtorsdag d. 2. april kl. 13.00 til sæsonen andet mosederby.

                                              Mads Nielsen

Mads Nielsen – BB’s unge lejesvend fra Brøndby fyldte 21 år og krydrede fødselsdagen med at blive kåret til Brønshøjs bedste spiller

Opstilling:
Nicklas Dannevang – Svenn Crone, Mads Nielsen, Lars Emil Juel Andersen, Oliver Fredsted – Nuri Mustafi, Jakob Andreasen – Andreas Granskov, Mikkel Nøhr, Aleksandar Lazarevic (72. Malte Kiilerich Hansen) – Oke Akpoveta

Ikke benyttet:
Johan Gårdsvoll, Jesper Fleckner, Andreas Winding, Jonas Skovengaard