Fodbolden kører fantastisk i 2700 Brønshøj lige nu ...

FODBOLD: Man tror jo næsten ikke sine egne øjne. Fodboldsejre over hele linjen til vore lokale klubber. Vi må ile med at sige stort tillykke til Husum Boldklub, som kan jubilere rent sejrsmæssigt. Det blev lørdag eftermiddag til den 10. sejr i 10 kampe. Et imponerende rundt tal – stort tillykke med det. Dernæst gælder det bydelenes flagskib Brønshøj, som spillede sin 7. kamp uden nederlag, den fjerde uden der blev scoret mod holdet og som sejrede for tredje gang i træk. Flot – meget flot. Endelig Boldklubben Fix, som ikke holder sig tilbage. Det blev til den 9. sejr i 11 kampe. Alt i alt er 2700 Brønshøj særdeles velspillende for tiden, og det er dejligt at være supporter i de tre klubber.

BB-HB-Koege-2014-Andreas-Granskov-scorer_fullarticle

Her scorer Andreas Granskov sit flotte mål på hovedstød til 1-0 ..    (Foto: Christian Haslund)

Kampen på Tingbjerg Ground blev lige akkurat så intenst og hård, som forudsagt. Det blev gået til stålet fra første minut, og der blev uddelt i alt seks advarsler – tre til hver. Ingen tvivl om, at HB Køge var den svære modstander, alle i BB havde frygtet, men sjællænderne viste sig også som et lidt tungt mandskab, som slet ikke kunne måle sig med de vævre og langt hurtigere spillende Brønshøj-spillere. Til tider viste hjemmeholdet virkelig flot og poleret spil, og igen må vi sende en dyb respekt til træner Carit Falch, som i løbet af denne efterårssæson har fået tømret sit mandskab sammen til et stærkt kollektiv, og som for hver kamp kommer tættere på sit endelige spillekoncept.

10653347_10204988654694601_1318692273666947734_n

Anfører Jesper Fleckner fører an i jubel- og sejrssangen i omklædningsrummet (Foto: Henrik Haslund)

Især i de første 45 minutter så man forskellen. Ikke sådan at HB Køge var direkte dårlige, men de kom bare til at løbe forgæves i de mange trekanter, BB’erne præsterede. Og målet til 1-0 som skulle vise sig at blive sejrsmålet, var en sand perle. Et gennemspillet angreb som endte med en lang og høj bold ind i gæsternes felt, hvor Andreas Granskov elegant gik til vejrs og headede den i kassen uden chance for målmanden. Et meget flot mål.

Efter pausen kom der perioder, hvor spillet var lidt nervøst og tilfældigt, men kun indtil Brønshøj igen fik fat i den lange ende. Naturligvis pressede HB Køge på for en udligning, men det lykkedes et godt kæmpende BB-mandskab at holde kampen ud. 1-0 og dermed yderligere avancement i rækken.

BB-HB-Koege-2014-Gabel-og-KS-i-omklaedningsrummet_To

To glade vindere efter kampen, Mads Gabel og Kasper Sørensen  (Foto: Christian Haslund)

Igen ros til alle spillerne, som var på banen. Det er en fornøjelse at se, hvor meget der bliver gået til den. Og atter kan man se, at spillerne lærer hinanden bedre og bedre at kende.

Roskilde bliver svær

Næste opgave bliver ude mod Roskilde på fredag den 24. oktober kl. 19.00. Hjemmeholdet spiller godt for tiden og vandt så sent som lørdag 2-0 over Vejle, hvilket betød, at holdet krøb op over nedrykningsstregen. Husk der er arrangeret bustur til domkirkebyen.