Foråret springer ud med Cirkus Arena på Bellahøj ..

 vild_med_cirkus_1_20151224_1940896273

Patrick Berdino inviterer ‘Vild med dans’-vennerne Sara Maria og James Sampson i manegen, når cirkussæsonen 2016 skydes i gang fredag den 11. marts på Bellahøj med et brag af en forestilling. Her vil Cirkus Arena ligge til og med den 10. april, hvorefter turneen for alvor starter landet rundt.

Ud over kridtede dansesko, vil man opleve James Sampsons skønne stemme og Sara Maria i rollen som sprechstallmeister sammen med Arenas hjemvendte søn, Patrick Berdino.

Dermed møder man ‘Vild med cirkus’-trioen, der forener showbiz, musikoplevelser og cirkustraditioner. Og man kan glæde sig til en vild cirkussymfoni af verdens hurtigste jonglør fra Moulin Rouge, ‘Vild med dans’-ballet, en euforiserende lasermand, vild trampolinleg og selvfølgelig en masse skønne og dejlige cirkusdyr. Cirkus uden dyr er nemlig som en himmel uden stjerner. Årets ‘Vild med cirkus’-forestilling er heldigvis spækket med både dyr og stjerner.

De unge og yndefulde håndstandsartister Sofia, Daria og Valeria fra Ukraine kaster styrke og glans over dette års ‘Vild med cirkus’. De tre piger modtog i efteråret 2015 guldmedaljer ved Cyrk Koronas cirkusfestival i Polen.

Den seks mand store ukrainske trup NONSTOP TEAM flyver gennem luften, fra trampolin til trampolin, i kombinationer og et tempo som er en fryd for øjet. Forvent at blive forført og forvent at blive forfløjen i denne trampolinleg, hvor tyngdekraften ophæves for en stund.

Cirkus er en fin blanding af skønhed og hestekræfter. Arenas ukronede cirkusprinsesse, Laura Berdino, optræder i år i en ny frihedsdressur med en flok frieserhingste fra Arenas egen stald.

Arenas egen husklovn, Jimmy Folco, har været en del af Arena-familien, siden han var 12 år gammel. Med nye pudsige påfund, skæve trin og alt for store dansesko sikrer den italienske klovn, at cirkusteltet vil runge af latter.

Oplev Mario Berousek som kommer direkte fra Moulin Rouge i Paris, hvor han i 8 år har taget kegler som verdens hurtigste jonglør. En titel han er blevet optaget i Guiness World Records med. Mario er klar til at levere et tempofyldt og hæsblæsende show, hvor tungen skal holdes lige i munden.

Smukke Ekaterina optræder med et fantastisk trapeznummer, som bl.a. byder på medrivende bungy jump fra det øverste af teltkuplen. Den russiske luftartist forener spænding og elegance med skønhed, smidighed og styrke.

Rudi Althoff præsenterer i en spændende optræden Arenas egne tre elefanter Lara, Jenny og Jungla. De store og legeglade afrikanske elefanter vil tage pusten fra jer med deres enorme størrelse og imponerende tricks.

Oplev den talentfulde Paulo Kaiser fra Tjekkiet mestre balancens kunst i Vild med cirkus’ manege. Oplev ham stable hylder og rullende cylindere på hinanden i alle mulige positioner og kombinationer. At det er muligt for ham at holde balancen er ikke til at forstå. Trods tårnhøje udfordringer holder Paulo tungen lige i munden og lander med begge ben solidt plantet på jorden. Et nummer som giver tilbageholdt åndedræt og svedige håndflader.

Fra Cirkus Arenas egne stalde danser seks dromedarer og seks lamaer sig ind i manegen, hvor de i Patrick Berdinos koreografi boltrer sig med henrivende charme og glimt i øjet.

Oplev den euforiserende lasermand, der med den seneste teknologi kaster magisk lys over forestillingen, når først mørket har sænket sig i teltet.

Cirkus Arenas egne legesyge søløver indtager manegen med vandpjaskeri. De er altid på udkig efter en god sild og forsømmer aldrig chancen for at lave spas.

Direkte fra Rumænien flyver Cretu truppen ind i Vild med cirkus’ manege. Med den russiske gynge som instrument udfører den store trup halsbrækkende stunts henover manegen i frit fald.