Forberedelserne til BB's vigtigste forår er i fuld gang

FODBOLDOPSTART: Så er der atter kommet liv i kludene i Tingbjerg, hvor spillere og trænerstab tog hul på forberedelserne mandag den 12. januar. Helt efter planen.

– Og det var et glædeligt gensyn, fortæller cheftræner Carit Falch til 2700-netavisen, da vi dagen efter aflagde et besøg på Tingbjerg Ground. – Store smil og godt humør hos spillerne samt en stor lyst til at komme i gang, så jeg kan ikke forlange en bedre indstilling. Alle vil ud og præstere. Vise at vi er alt for gode til at ligge på den 11. plads, som godt nok har irriteret os i hele vinterpausen. Nu skal formen tjekkes hos hver enkelt, og så skal vi bare op i omdrejninger, der er højere, end da vi spillede bedst i efteråret.

                IMG_1592

Denne trio – fysisk træner Casper Skovgaard, cheftræner Carit Falch og assistenttræner Poul Olesen har et kæmpe ansvar hvilende på deres skuldre. Det gælder om at sikre Brønshøjs forbliven i 1. division.

– Vi har udbygget antallet af træningskampe, så der i alt er syv. Vi har en del spillere, som skal prøves af, og så er det nu engang sjovere at styrke sin kondition på fodboldbanen i kamp. Men vi går skematisk frem, så vi hele tiden kan følge spillernes kurve. Som jeg tidligere har sagt, skal den lige have en tand ekstra til forårsstarten. Derfor skal der slides i det. Men spillernes indstilling er fin, så jeg tror på et vellykket projekt. Nu er der også den væsentlige forskel på efteråret, at vi i dag har et mandskab, der er spillet pænt sammen. Vi ved, vi kan spille lige op mod stort set alle hold i første division, så efter de første fire-fem kampe, skulle vi helst være trådt i karakter. 

– Kigger vi på efterårssæsonen, så var den jo ret logisk. Ny træner, et næsten nyt hold og så skulle vi lige finde hinanden. Så i de første ti kampe fik vi ingen sejr, men var så ubesejret i de næste ti. At vi tabte til to gode hold til sidst, Viborg ude og AGF hjemme er så til at leve med, selvom vi ærgerligt nok måtte stille op med et skadeplaget mandskab. Men at vi så trods det var i stand til at hive os op og slå Skive og kvalificere os til kvartfinalen i pokalen, var sgu en super præstation af drengene. De næste uger skal der prøves nye spillere, terrænet skal sonderes, og så rundes det hele af med et træningsophold i Spanien.

– Lige for øjeblikket træner både Sebastian Dalgaard og Danni König med hos os, indtil de drager afsted til nye udfordringer i USA hos Jimmy Nielsen.

– Men vi har troen på det. Ærmerne er smøget op, og de næste par måneder bliver hårdt og surt slid. Med den gode indstilling alle er mødt op med, tror vi på et godt forår, slutter Carit Falch. 

Den 21. februar tager truppen på en uges træningslejr, så de kommer hjem og er klar til kvartfinalen, mod FC Vestsjælland, i DBU Pokalen Den skal spilles onsdag den 4. marts kl. 19.00 på Tingbjerg Ground. Forårssæsonen i Danmarks næstbedste række går igang igen lørdag den 14. marts hjemme mod Vejle Boldklub klokken 15.00.

Sådan ser træningskampene ud: 

Dag

Dato

Klokken

 

Sted

 

Onsdag

21.01.2015

17.00

FC Vestsjælland – Brønshøj

Ude

 

Lørdag

24.01.2015

13.00

FC København – Brønshøj

Ude

 

Onsdag

28.01.2015

17.30

Brønshøj – HIK

Tinbjerg

 

Lørdag

31.01.2015

11.00

HB Køge – Brønshøj

Ude

 

Lørdag

07.02.2015

12.30

Brønshøj – Avarta

Tingbjerg

 

Onsdag

11.02.2015

17.30

Brønshøj – Avedøre

Tingbjerg

 

Tirsdag

17.02.2015

17.30

Brønshøj – Holbæk

Tingbjerg

 

Det er dog ikke alene de tre trænere, som har ansvaret for BB’s vigtige forårssæson. Der ligger også et tungt pres på sportschef Thomas Ibsens skuldre. Ham tager vi en snak med, når vi er kommet lidt tættere på forårets start ..