Formiddagskoncert i Kapernaumskirken

 

Sopranen Bente Vist underholder i Kapernaumskirken med musik af D. Buxtehude

 

Tirsdag den 2. december kl. 11 åbner Kapernaumskirken, Frederikssundsvej 45, dørene for en koncert med sopranen Bente Vist, hvor kantater og soloarier af barokkomponisten og organisten Dietrich Buxtehude er sat på programmet. Alt sammen til akkompagnement på spinet ved kirkens organist, Peter Brenøe Lange.

Det er soloarier som f.eks. ”Jesu ich bin blind von Sinnen”, ”Schönster Jesu liebstes Leben”, ”O Jesu,mi dulcis” og hele solokantaten ”Singet dem Herrn ein neues Lied”, der er på programmet. Spændende musik, som fortjener at blive ”luftet i Kapernaumskirkens herlige akustik.

Bente Vist

Bente Vist som kan høres tirsdag den 2. december kl. 11 i Kapernaumskirken, Frederikssundsvej 45, med kantater og arier af D. Buxtehude

Om Bente Vist hedder det, at hun er uddannet fra Norges Musikhøjskole i Oslo, den berømte Juilliard School of Music i New York og Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København. Hun har tidligere haft soloroller i diverse musicals som ”Les Miserables”, ”Krig og Kærlighed” m.fl. De senere år har hun helliget sig sine specialer som fortolker af barokmusik og ny musik, og der er ofte bud efter hende i udlandet af samme grund.

Der er gratis adgang.