Generalforsamling i Handelsforeningen

 

IMG_0616

Her aflægger Handelsforeningens formand Ulla Bille sin årsberetning, mens bestyrelsesmedlemmer opmærksomt lytter på.

Tirsdag aften afholdt Handelsforeningen HBH sin årlige generalforsamling. Det skete i Restaurant Baronen og gik helt efter traditionen – roligt og hyggeligt for de medlemmer, som var mødt op.

LOKAL HANDEL: Formanden Ulla Bille aflagde sin beretning for 2013, og det var, som man havde forventet en blanding af godt og mindre godt. For at tage det sidste først, så beklagede hun dybt, at Brønshøj fortsat er ramt af krisen, og at flere butikker har måttet give op. Men blandt det gode kunne hun fortælle, at mange har valgt at tage kampen op for overlevelse, og at der glædeligvis også dukker nye butikker op i området. Tilhørerne fik endvidere et praj om dette års aktiviteter i Handelsforeningens regi. Det første man kan glæde sig til er 2700 Beach party By Night, som vil finde sted i slutningen af juni måned, helt nøjagtigt fredag den 27. Grunden til at man har lagt det senere end normalt er, at det ellers vil kollidere med andre aktiviteter i bydelen. Traditionen tro markerer man også Halloween, hvilket sker ved et By Night arrangement fredag den 31. oktober.

Lukningen af butikker i 2013 har betydet en mindre nedgang i foreningens medlemstal, som dog imponerende nok ligger på 71. Man vil også fra HBH fortsat køre videre på den kampagne, man startede sidste år om at opfordre alle i området til at handle lokalt. 

Der var genvalg til bestyrelsen, og man blev enige om at fortsætte med samme kontingent i 2014.

Efter generalforsamlingen som varede nøjagtig en halv time, hyggede medlemmerne sig med middag i Baronens Restaurant.

kampagne2013

Dette slogan er lige aktuelt, og Handelsforeningen agter at køre endnu mere på det i 2014.