GOG var for stor en mundfuld for Stadion og vandt sikkert 28-19 i pokalen

HÅNDBOLD: Det er ikke længe siden, man åbnede EnergiCenter Voldparken Hallen i Husum og allerede torsdag aften blev der budt på stor håndboldfest, da IF Stadion fik besøg af berømthederne fra GOG i femte runde af pokalturneringen. Ingen havde vist regnet med mirakler i det opgør, men der blev da budt på glimrende underholdning og god håndbold, ikke mindst af de fynske gæster, der vandt en sikker sejr på 28-19 efter 17-6 ved pausen.

  Nu gælder det 2. division for Stadion

Efter at være ankommet i snestorm, satte GOG sig på kampen lige fra starten, og først da man gik til pausen med en 11-måls føring, kunne man slappe lidt af. Det benyttede hjemmeholdet sig af til at få pyntet på resultatet. Faktisk vandt man anden halvleg med 13-11.

IF Stadion havde tydeligvis stor respekt for holdet fra bedste danske række, men ser man på indsatsen, var den ok efterhånden som benovelsen havde lagt sig. Nu kan spillerne koncentrere sig om den vigtige anden plads i 2. division, som giver playoff-spil. Næste kamp er på mandag den 27. februar kl. 20.15 i EnergiCenter Voldparken hallen, hvor Herlev/Hjorten Håndbold kommer på besøg.