Gratis foredrag med Anders Bircow og Thomas Flindt på tirsdag

                               BIRCOW 
 
 

Tirsdag den 31. marts kan man opleve to professionelle undervisere, der vil give det bedste af det bedste af de bedste, som vil transformere salg, service og samarbejde i det daglige arbejde.

På en sjov, humoristisk og alvorlig måde, får man indblik og konkrete værktøjer til at løfte hverdagen. Der er en enorm kraft og energi i opbyggende og anerkendende kommunikation.

Hør hvordan man kan hjælpe hinanden til at vokse gennem anerkendelse og ros.

Man får indblik i, hvordan man kan bruge fantasien til at optimere på områder som salg, service, samarbejde, produkt og personaleudvikling.

Programmet:

– Velkomst
– Foredrag med Anders og Thomas
– Netværk (Husk Visitkort)

Alle er velkommen.

Anders Bircow
www.andersbircow.dk

Anders er uddannet i bankverdenen og er uddannet ved Skuespillerskolen på Århus Teater. Han har studeret og praktiseret menneskekundskab og kommunikation. Er leder og inspirator for tusindvis af mennesker i sit netværk. Primus motor i LINIE 3, som alle kender. Uddannet som og praktiserende business og lifecoach.

Thomas Flindt
www.thomasflindt.dk

Thomas har 12 års erfaring som professionel foredragsholder. Har afholdt over 1000 foredrag og udgivet flere bøger om emnet arbejdsglæde. Uddannet i detailhandlen og uddannet lærer. Har siden 2003 levet af at inspirere og motivere virksomheder og teams overalt i Danmark.

Der startes kl. 18.30 og det varer til cirka kl. 23.