Grøndal MultiCenter har lukket fredag-lørdag og søndag på grund af motorløbet

Grøndal MultiCenter_Facade_Heidi Frantzen

Kører man forbi Grøndal MultiCenter på Hvidkildevej i disse dage, kan man godt få opfattelsen, at centret allerede nu har lukket på grund af det kommende motorløb Copenhagen Historic Grand Prix. Men intet er mere forkert. Der er åbent til og med torsdag, hvorefter motorløbet tager over og belejrer centret de efterfølgende tre dage. Først mandag vil der så være åbent igen og være normale tilstande. 

Audi-stjerner møder danske Le Mans-helte i Royal Pro/Am

Tom Kristensen er både ambassadør for Audi og Copenhagen Historic Grand Prix. Til weekendens CHGP har den ni-dobbelte Le Mans vinder inviteret de to Audi-kollegaer Lucas di Grassi og André Lotterer med i Royal Pro/Am-løbene.

CHGP 2015  info@photopeter.dk

 

Foruden de mange historiske løbsklasser, Legend Cars og den moderne racerklasse MASCOT DTC, er et af højdepunkterne til CHGP det traditionsrige Royal Pro/Am race, der med rette tiltrækker sig publikums opmærksomhed, når nogle af verdens bedste professionelle racerstjerner matches med hver deres dygtige amatør-racerkører.

Royal Pro/Am køres både lørdag og søndag i CHGP-weekenden, den 30-31. juli. Startrækkefølgen bestemmes efter en traditionel tidtagning over 25 minutter, og såvel lørdagens prefinale som søndagens afgørende finale er et todelt sprintløb. Det er altid amatørerne, der starter løbene, og den rækkefølge som de slutter, bliver efterfølgende den rækkefølge, som de professionelle racerkørere starter i. Slutresultatet af lørdagens heat giver startrækkefølgen til søndagens afgørende finale.

Bellahøj-løb-1-e1401267237627

CHGP-ambassadør Tom Kristensen har inviteret tre tidligere Audi-kollegaer til København. Desværre er den karismatiske Dindo Capello forhindret i at deltage, men Tom K. får kvalificeret selskab af to andre prominente Audi-piloter i form af Lucas di Grassi fra Brasilien samt André Lotterer fra Tyskland.