Handelsforeningens formand: Lad os kæmpe fremadrettet mod "Letbane til Brønshøj" !

Her i eftersommeren har vor lokale handelsforening HBH’s formand, apoteker Ilja Maria Søndergaard, sendt et nyhedsbrev ud til alle sine medlemmer, hvor man orienteres om foreningens virke i året, der er gået indtil nu, samt hvad der venter de kommende måneder.

Næste store arrangement er Halloween, som afholdes fredag den 30. oktober. 

 

                                                   10157298_10203283411388513_1312443372_n

                      Ilja Maria Søndergaard – lad os kæmpe fremadrettet mod “Letbane til Brønshøj” !

Men formanden kommer også ind på et meget varmt og aktuelt emne, som hun helt klart udtrykker sin holdning til.  

– Der findes en gruppe, som sætter sedler op i butikkerne og som også har et par facebook-sider, der hedder “Red Frederikssundsvej”  eller “Opråb Red Frederikssundsvej”, fortæller Ilja Maria Søndergaard. – Den eller de personer, der står for dette, kæmper (forgæves) mod et projekt, som er besluttet for flere år siden. HBH s bestyrelse deltog i alle møder i lokaludvalget, der vedrørte dette emne og fik også væsentlig indflydelse på den endelige beslutning. 

Så lad os nu i stedet bruge kræfterne sammen og fornuftigt. Det vil efter min bedste overbevisning være at kæmpe fremadrettet mod ’Letbane til Brønshøj ’og ikke bagudrettet mod et projekt, der for længst er vedtaget og sat i gang.

Jeg er naturligvis klar over, at gruppen har sat sedler op til underskriftindsamling i visse butikker, men lad nu være med at spilde mere tid på det.

2

           Så langt er man allerede med busbaneprojektet på Husum Torv – det kan ikke stoppes nu

HBH s bestyrelse opfordrer til at tage sedlerne ned og til at samle kræfterne mod ’Letbane til Brønshøj’.  Hvor var denne gruppe eller den/de personer for øvrigt henne, da beslutningen skulle tages i 2011-2012?

Det kræver, at vi er mange for at få mulighed for at påvirke den endelige beslutning. Den skal tages i 2018, så vi kan godt gøre noget, slutter HBH’s formand Ilja Maria Søndergaard.