Henrik Haslund kom fuldt fortjent i Hvepse Supporternes "glas og ramme"

Vi har plukket lidt fra Hvepse Supporternes hjemmeside, fordi bestyrelsen hvert år kårer Årets Supporter. Her lægges stor vægt på at kåre et medlem, der repræsenterer B.B. og HVEPSENE – Brønshøj Boldklub Support på værdig vis – et medlem, der aktivt og positivt støtter klubbens 1. hold og spreder humør og glæde under kampene. Og vinderen denne gang blev Henrik Haslund, som helt og holdent lever op til kriterierne – og mere til !

 En sort/gul BB-supporter helt ind i hjertet … 

Navnet på Årets Supporter kommer i “glas og ramme”, der hænges op i BB´s klubhus. Undtagelsesvis er der enkelte gange kåret to supportere, hvor den ene ikke kan nævnes eller fremhæves uden den anden.

Henrik Haslund lever til fulde op til kriterierne for udvælgelsen som årets supporter. Han gør et kæmpe arbejde og spreder humør og glæde overalt på sin vej, og så er han et festligt islæt på busturene, kan tale med alle og har altid en frisk bemærkning med et glimt i øjet. Årets Supporter har en sjælden evne, hvor han slipper af sted med selv den værste gang røg, hvor andre kunne komme i problemer. Han var f.eks. tovholder på BB’s andel i THansens fyrværkerisalg på Tingbjerg Ground i december 2016, hvor han koordinerede vagtplanen med alle de frivillige BB’ere, der gav en hånd med og skaffede en god indtægt til klubben. Henrik Haslund styrer BB’s profil på Odendo auktionerne og har ligeledes gang i Hjertesponsorater og målaktier, og så koordinerer han opsætningen af kampplakater i lokalområdet og deltager selv i samme. Endelig gør han et stort arbejde for Efterårsmarkedet. Idéerne flyder simpelthen i en lind strøm for hele tiden at finde på nyt, der kan skaffe midler til og omtale af den sort/gule hjerteklub. Han er ofte at finde i klubhuset, hvor han giver en hånd med også gerne bag disken.

Derfor modtog han for nylig den fortjente hyldest af Hvepsene Support – et valg vi her på netavisen helt klart kan støtte.