home Brønshøj holder førstepladsen som bedst sælgende ejendomsmæglerbutik i lokalområdet

– og home Brønshøj løb også med home-kædens fornemmeste priser ved årets landsmøde.

home Brønshøjs indehaver Martin Porsmose holder stadig skansen som bedst sælgende ejendomsmæglerbutik i 2700-Brønshøj

Solgt, solgt, solgt… ja, boligen er solgt.

home Brønshøj har givet den glædelige besked til mange af sine kunder i det forgangne år. Faktisk så mange, at forretningen også har klaret sig bedst af alle i home-kæden, når det kommer til salget af boliger fra 2015 til 2016.

Man solgte hele 125 % flere boliger, og det betyder, at den mest prestigefulde pris af alle, ’homeAward 2016’, lander i Brønshøj.

Indehaver Martin Porsmose overtog boligbutikken for kun halvandet år siden og har flyttet forretningen helt i top som den, der sælger flest huse, lejligheder osv. af alle mæglere i 2700 Brønshøj.

Altså noget af et jubelår for ham og hans team, der modtog prisen ved home-kædens landsmøde.

  Martin Porsmose med hele sin medarbejderstab hos home Brønshøj

               

 Thomas Skau Lundvig             Stephani Leth                  Anne Mette Hansen                  Nikolaj Kure

– Mest af alt er jeg glad på mine kunders vegne – at det er lykkedes os til fulde at give dem en god oplevelse og en god bolighandel,  siger Martin, der fremhæver et stort og ærligt lokalkendskab som en vigtig styrke.

Selv har han 10 års erfaring med boligsalg i Brønshøj med sig som ballast.
– Vi dyrker en positiv motivation i forretningen, har fingeren på pulsen og er realistiske i de priser, vi sætter. Derfor finder vi vejen til køberne og får solgt boligerne, siger indehaveren.

home Brønshøj har solgt hele 95 % af de boliger, de har fået til salg. Men helt udsolgt på hylderne er der heldigvis ikke, for home Brønshøj er også ret gode til at hente nye boliger til salg. Det udløste prisen som ’Årets performer’ for det største spring i antallet af kunder, der sætter til salg hos Martin & Co.

Den store succesrate – og høje tilfredshed fra kunderne – skyldes, at teamet af medarbejdere arbejder sammen på tværs af bordene, lyder forklaringen fra indehaveren.
– Der er styr på hver enkelt bolighandel hos alle i hele forretningen og ikke kun hos nøglemedarbejderen, siger Martin.

Også for bydelen Brønshøj er der tale om en solstrålehistorie; at det kører rigtig godt for boligmarkedet i Brønshøj.

 – Vi sælger hovedparten af de boliger, vi får ind – og det er selvfølgelig også et billede på, at Brønshøj er ret interessant for boligkøberne slutter indehaveren.