Husum blev sendt ned i et afsindigt målorgie i Ryparken

Synd for Husum – som dog blev sendt ned med meget stor ære

Når man spiller en så vigtig kamp på udebane og tilmed scorer 6 kasser, så virker det helt vanvittigt, at man alligevel taber. Men det gjorde Husums drenge lørdag eftermiddag i Ryparken, hvor Prespa vandt en utrolig underholdende og målrig forestilling med 8-6 !!

Foto: Christian Christensen

Det i sig selv er ærgerligt for de blåhvide, men i betragtning af af Frem hjemme i Valby vandt 3-2 over Rønne, efter at have været bagud 0-2, så havde en sejr til Husum ikke hjulpet meget. Men for alle der fulgte stillingerne de tre vigtige steder, var det en nervepirrende eftermiddag. Det ene øjeblik var man reddet, og det andet øjeblik nede.

Mål til Husum

Husum førte på et tidspunkt med 3-1, men så løb det hele løbsk, og så væltede målene ind. Ikke på noget tidspunkt gav de blåhvide op, men Prespa slap ikke taget, da de først var kommet i gang.

Der var godt med mål i begge ender

Dagens resultater betyder, at Husum dermed må en tur tilbage til Serie 1. Men der er ingen tvivl om at den ene sæson i Københavnsserien her styrket og modnet holdet. Så vi her på netavisen tror på en hurtig tilbagevenden. Nu skal Træner Martin Krøger lige have et overblik over tropperne, og så er man klar til, at efterårssæsonen starter engang i august.