Husum Boldklubs formand har ordet !

Jesper ny 4

Husum Boldklubs formand Johnny Nielsen har bedt om ordet gennem 2700-netavisen i anledning af både turneringsafslutningen og den nye super bane i Husumparken:

Kære alle Husum´er og naboer og genboer.

Jeg vil lige kort skrive lidt om hvad og hvordan det går vores elskede klub.
Kunstbanen mangler lige de sidste finesser, men ikke mere end at 1. holdet har fået lov til at benytte den i årets sidste hjemmekamp på lørdag kl. 15.00
SÅ nu er vi for første gang i klubbens historie en helårsklub.
Kæmpe tak de de brave mennesker som har knoklet for dette i små 6 år.
Klubhuset –  ja der arbejder vi på højtryk med kommunen og dens mange instanser, og vi har alle de tilladelser der skal til, DOG er grunden som vi lejer af kommunen fredet, så der er vi i dialog med flere fantatstiske folk fra kommunen og fredningen, og vi mangler lige det sidste, så skulle alt gerne være på plads, og så er vi kommet dertil, hvor vi ikke har været før, – at vi “bare” skal finde fonde – investorer osv. som vil give penge, så vi kan få det bygget. Så igen – det er super arbejde fra klubbens folk samt sparringspartnere.

Og så har vi fået en vicevært tilknyttet klubben, Stor velkommen til Bert som vil sørge for, at udenomsarealet ser pænt ud samt små rep. inde i klub huset, og når man kommer i klubben fra ja lige nu, så er Bert og Co. blevet færdig med overdækning at vores terasse, så man kan stå i tørvejr også om vinteren. Super og igen tak til Bert og Co. for det frivillige stykke arbejde. Så har I små justeringer inde i klubben, eller er der ting udenfor, som ikke bliver holdt, så tager i bare fat i Bert.

Ja som i også ved, så rykkede vores 1. hold ikke op, grundet skandalen fra DBU Københavns side, men  tilgæld så lykkedes det vores 2. hold at rykke op i Serie 1, hvor de kommer i modsatte pulje af vores 1. hold. Igen det er heller ikke sket før i historien, så det bliver sindssygt spændende, at vi skal følge 2 hold i Serie 1, kæmpe stort tillykke til Lars H. og hans drenge samt alle følgerne, som har bakket op både ude og hjemme. Stærkt gået og igen KLUBLIV på højeste plan (hvilken klub tager ellers 50 mand ud og ser en kamp i Serie 2, hvor Husum ikke deltager, men hepper på Jægersborg, så Husum kunne rykke op, hvilket de så gjorde, det er sgu stort og KLUBLIV.

Det var så lige lidt nyheder fra formanden