Husum Boldklubs populære formand "John Ø" runder et halvt århundrede i dag !

  –   Formanden – som vi kender ham

I dag lørdag den 18. februar kan en meget populær formand i Husum Boldklub – Johnny Nielsen – fejre sin 50 års fødselsdag. “John Ø” som han også kaldes blandt venner og medlemmer, (inspireret af Don Ø, tidligere FCK formand), har bestridt posten som chef hos de blåhvide i nogle år. Faktisk trådte han til, da klubben var i meget stor krise, men han har formået sammen med gode folk at vende bøtten, så Husum Boldklub i dag er en klub, der blomstrer i det lokale billede.

              

Da Husum blev Årets klub i Kbh. og på Sjælland                  Med drengene til indspilning af ny slagsang

Formanden er med hele vejen, når det gælder Husum Boldklub, og det er blevet til en hel del gennem årene.

Og så er “John Ø” en lun fætter. Her ses han, da Husum fik 2700-Sportsprisen for andet år i træk

Førsteholdet spiller i Københavnsserien og står foran en svær opgave her i foråret, hvor man skal slås for at undgå nedrykning.

Udover at vi på netavisen er meget glade for det super gode samarbejde, vi har med formanden og Husum Boldklub i det hele taget, vil vi nævne en ting, som gjorde et uudsletteligt indtryk på os for nogle år siden. Da naboerne fra Brønshøj Boldklub røg ind i en skattesag og fik store problemer, var formanden ikke et sekund i tvivl om, at “storebror” skulle hjælpes, og Husum hjalp med et pænt beløb. Den meddelelse fik vi under et besøg i Madrid med Brønshøjs Erhvervsklub, og den gik lige i hjertet på alle deltagerne.

I anledning af den runde fødselsdag har vi bedt et par af dem, der kender ham særdeles godt og har meget med ham at gøre i klubben om at give et lille skudsmål.

Cheftræner Martin Kiim Krøger:

Johnny er en fantastisk person, som har en stor betydning for mange mennesker. Han er født med et kæmpe hjerte og er villig til at hjælpe alle. Ikke kun dem der kan give noget igen, men også folk hvor han ved, at de bare har brug for hjælp og støtte uden at de kan give det samme retur. For Husum Boldklub er han alt afgørende som lederen, alle ser op til. Han vil det SÅ meget, og det smitter af på alle i klubben. Når han først har sat sig for noget, så stopper han ikke før, det går klubbens vej. Jeg har kendt Johnny stort set hele livet, og han har bare en personlighed, man kun kan holde af. Og det er der rigtig mange mennesker der gør.

Formand for Husum Supporterne Mads Stangegaard:

Johnny er for supporten en kæmpe gave. Uden ham ville vi aldrig have udviklet os til det vi er idag – selvom han nok vil sige noget andet . Da han er meget beskeden . Han er samtidig for mig en nær ven og inspirationskilde . En klubmand og menneske jeg ser meget op til og afspejler mig i. Kan personligt altid ringe til ham om akt mellem himmel og jord . En formand pg en ven jeg håber jeg har mange mange år. Formanden og min ven længe leve !!!

Her fra 2700-netavisen skal lyde et KÆMPE TILLYKKE til fødselaren med håbet om, at han bliver på sin post i mange år endnu.

Der er reception lørdag eftermiddag i Smørhullet på Smørumvej 197 mellem kl. 14-18.

Flemming Antony