Husum er kommet fire millioner kroner nærmere et nyt klubhus, men der er et godt stykke vej endnu

Der er glæde i Husum Boldklub for tiden, for man er kommet fire millioner kroner nærmere det nye klubhus, man har arbejdet hen i mod de seneste syv år.

hp1

“Jeg elsker den gamle, den vaklende rønne” hedder en gammel sang – mon der er tænkt på dette hus ?

– Vi er en lille kreds. som målbevidst arbejder på at få drømmen om et nyt klubhus, siger formand Johnny Nielsen til 2700-netavisen, – og efter seks års hårdt arbejde og utallige møder så fik vi sidste år kunstbanen og samtidig en ny moderne park. Meeeen – hvad status på klubhuset angår, så er der et stykke vej endnu. Det lykkedes os jo i slutningen af 2015 at få alle tilladelser til at rive det gamle hus ned og bygge et nyt. Heldigvis var Fredningsnævnet endnu engang på vores side, så vi kan bygge på en fredet grund. Men tilbage er så at få indsamlet 11 millioner kroner, hvilket jo ikke er helt nemt.

DSC_0106           hp2

Nu mangler vi bare en check på de sidste syv millioner til det nye klubhus siger formand Johnny Nielsen  

I første omgang fik vi 459.000 kr. til nye badefaciliteter i det gamle klubhus, men disse søgte vi om at få lov til at gemme, da vi jo arbejdede med nyt hus, og det dermed ville være dumt at smide så mange penge ud. Det fik vi lov til, og vi er i disse dage kommet endnu videre, da vi lige har fået bevilliget fire millioner kroner fra klubhuspuljen, så vi i 2017 har ialt 4.459.000 på kontoen. Og ja bevares, gu’ skal der arbejdes videre på at skaffe de sidste små syv millioner, men dette arbejder vi videre med og har gjort det hele tiden via Fonde – Kommunen – DBU og politiske forbindelser osv..

hp3

Ja kønt ser det gamle og udslidte hus ikke ud bag fra – men det må altså holde et stykke tid endnu

Og så kommer næste spørgsmål hvornår kommer der så et nyt klubhus, og hvad skal der ske ? Ja det kan vi ikke svare på endnu,men lige så snart vi har nye informationer, skal vi nok melde noget ud. Lige nu kæmper vi bare ufortrødent videre.

Selvom man ikke kan se det, arbejdes der intenst bag kulisserne med møder og forhandlinger og så videre, slutter den trods alt glade og optimistiske formand.