Husum har det svært, men fik 1-1 ude mod VLI

HusumSå meget blev der jublet efter sidste kamp i sæsonen 2013/14. Mon det gentages i år ?

FODBOLD: Det er bestemt ikke nemt for Husum i Serie 1. Trods et fantastisk år med flotte sejre, er foråret begyndt lidt trægt for de blå/hvide. Men her må vi igen henvise til træner Martin Krøger, da han før sæsonstarten gjorde opmærksom på, at det er en tæt række med mange jævnbyrdige opgør, og fredagens modstander VLI havde på forhånd bevist, at de ikke er nogen let opgave – og slet ikke på hjemmebane.

Resultatet efter en ganske jævnbyrdig affære blev 1-1, og Husum må derfor stadig nøjes med det ene point, en uafgjort kamp giver. Det kan bare blive dyrt til sidst, når en sejr giver tre !

Især i toppen af en række, kan for mange af den slags kampe betyde, at man ganske enkelt bliver sat af. Men rolig nu – der er lang vej før turneringen slutter, og Husum kan bestemt nå det endnu. Men problemet er, at CSC er stukket afgørende af og ligger sikkert nummer et – ubesejret i denne sæson. Så det er nok andenpladsen, de blå/hvide skal gå efter. Her ligger Rødovre lige nu og med en kamp mindre end Husum. Vinder de deres kamp i weekenden, rykker de også fra.