Husum har svært ved at komme i gang og tabte igen på udebane

hfa3

Det var ikke sådan, at Husum slet ikke var gæster foran hjemmeholdets mål

FODBOLD: Man har været så forvænt de seneste par år med hensyn til sejre og gode resultater for Husum, men efter oprykningen til Københavnsserien, har det knebet gevaldigt med begge dele. Endnu har de blå/hvide ikke prøvet at få point på udebane, hvor samtlige kampe et tabt. Hjemme i Husumparken er det blevet til to sejre og en enkelt uafgjort, og med det magre udbytte må Husum finde sig i at indtage sidstepladsen i rækken. Lørdagens kamp i Frederiksberg Idrætspark mod FA2000 blev sikkert vundet af hjemmeholdet med 3-1. Allerede efter bare tre minutter lå bolden i Husums målnet.

hfa2

Bølgerne gik højt ind i mellem i den ikke særligt velspillede kamp. Her får hjemmeholdet en advarsel.

Det rystede dog ikke Krøgers tropper, som kæmpede videre, men et par minutter før pausen blev det så 2-0, og så skulle man tro, lyset var slukket. Men nej – Mathias Frydensbjerg tændte nyt håb med en reducering sekunder før dommeren fløjtede halvlegen af.

hfa4

Mathias Frydensbjerg reducerer i halvlegens sidste sekunder

Desværre lykkedes det ikke for Husum at vende slaget, og FA2000 fik lukket opgøret med en tredje scoring til 3-1, hvilket blev kampens resultat. Frederiksberg mandskabet er med i toppen, så det var ingen skam at tabe til en bedre modstander.

Næste opgave for Husum er bundopgøret på lørdag den 22. oktober kl. 13 i Husumparken mod KFUM.